Keystone logo
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Invoering

Vraag een van onze studenten waarom ze voor Daytona State College hebben gekozen, en ze zullen je vertellen over onze hoog aangeschreven programma's en diploma's, kwaliteitsvolle docenten en medewerkers die om je geven, overvloedige academische ondersteuning, een soepele overgang naar de universiteiten, onze 12 uitstekende bachelordiploma's programma's, evenals leuke activiteiten op de campus.

Als student aan een van Florida's hoogst gerangschikte en snelst groeiende staatscolleges, zul je een rijke collegiale ervaring vinden die op jou gericht is. Onderzoek toont aan dat studenten die zich bezighouden met dynamische universiteitservaringen over het algemeen succesvoller zijn, en uw Daytona State-opleiding zal veel verder gaan dan uw cursussen.

Via onze vele studentenclubs en -activiteiten kun je je talenten ontwikkelen en nieuwe passies ontdekken, terwijl je unieke kansen creëert voor vriendschap, leren en leiderschap. Dompel jezelf onder in een breed scala aan culturele programma's, waaronder kunstexposities, toneelstukken en muziekuitvoeringen. Het Southeast Museum of Photography, gelegen op de campus, is een van de belangrijkste musea van Amerika die volledig aan fotografie is gewijd.

In het centrum van de campus ontdek je het prachtige studentencentrum en zijn voorzieningen, mogelijkheden voor studentenleven en academische ondersteuningsdiensten. Studie- en ondersteuningsruimten zijn onder meer de bibliotheek, het schrijfcentrum, het computerlokaal en het Academisch Ondersteuningscentrum. Neem na al dat studeren een pauze, ontspan en beleef plezier in de gloednieuwe on-campus residentiehal, fitnessruimte, binnenzwembad en fitnesscentrum.

Naast onze hoogwaardige academische programma's en leuke activiteiten op de campus, ben je ook dicht bij de attracties van Central Florida, prachtige stranden en staatsparken met kilometers aan paden, om er maar een paar te noemen. Het Daytona Beach-gebied is een geweldige plek om te zijn, met een uitstekend klimaat het hele jaar door, een geweldige centrale locatie en genoeg te zien en te doen.

Kortom, studenten kiezen Daytona State omdat het een slimme keuze is en de volledige universiteitservaring biedt!

Visie

Daytona State College is de belangrijkste bron voor onderwijs en training om individuele vooruitgang en economische ontwikkeling in de provincies Volusia en Flagler te vergemakkelijken.

Missieverklaring

Daytona State College, een uitgebreide openbare universiteit, biedt toegang tot een reeks flexibele programma's, van verrijking van de gemeenschap tot het baccalaureaat, waarbij de nadruk wordt gelegd op het succes van studenten, het omarmen van excellentie en diversiteit, en het bevorderen van innovatie om lesgeven en leren te verbeteren.

Onze waarden

 • Gemeenschap. De Daytona State College -community omvat onze studenten, docenten, medewerkers en het publiek dat we bedienen. Onze gemeenschap is gebouwd op wederzijds respect, effectieve en open communicatie en burgerzin.
 • Integriteit. Daytona State streeft naar de hoogste ethische normen op alle werkterreinen, inclusief de eerlijke en consistente behandeling van alle leden van de Daytona State-gemeenschap. Het college staat volledig achter academische vrijheid en het recht op intellectuele achtervolging.
 • Uitmuntendheid. Om academische excellentie, professionaliteit en kwaliteit te bereiken in alle programma's en diensten die we aanbieden, gebruikt Daytona State een systeem van continue verbetering op basis van beoordeling, verantwoording en betrokkenheid bij de hele gemeenschap.
 • diversiteit. Diversiteit van mensen, gedachten en uitdrukkingen geeft energie en vitaliteit voor het leerproces. Daytona State viert zowel de originaliteit als het onderscheid van individuen en culturen, en waardeert tegelijkertijd de gemeenschappelijke banden die ons verenigen als een wereldwijde gemeenschap.
 • Innovatie. Innovatie en creativiteit zijn de sleutels tot onze groei als instelling, evenals de groei en het succes van onze studenten. Daytona State is trots op zijn vermogen om zich aan te passen aan een snel veranderende wereld en positieve en creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee het wordt geconfronteerd.
 • Studenten succes. Er is geen waarde belangrijker dan het succes van onze studenten. Ons belangrijkste doel is om studenten de vaardigheden, kennis en drive te bieden om te slagen in de klas, op de werkplek en in het leven. Naast dit succes hopen we onze studenten een levenslange liefde voor leren bij te brengen.

Strategische prioriteiten

 • Zorg voor academische excellentie. Bied hoogwaardige educatieve programma's aan die voldoen aan de academische en niet-academische personeelsbehoeften van de provincies Volusia en Flagler en daarbuiten.
 • Verbeter het succes van studenten. Verhoog de ontwikkeling van studenten en academische ondersteuning om de prestaties, betrokkenheid en retentie van studenten te verbeteren.
 • Bouw gemeenschapspartnerschappen op. Breid partnerschappen uit en creëer deze met het bedrijfsleven, de gemeenschap en onderwijsorganisaties die de missie en visie van het College versterken.
 • Benadruk institutionele effectiviteit. Zorgen voor een efficiënt en effectief gebruik van de middelen van de universiteit (fiscaal, fysiek, menselijk en technologisch).

Locaties

Locaties
 • West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

Vragen