Keystone logo
Douglas Business School

Douglas Business School

Douglas Business School

Invoering

Over ons

Douglas Business School (DBS) is opgericht in 2008 en maakt deel uit van het Douglas Institute of Higher Education Group, dat kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs en professionele trainingsprogramma's aanbiedt aan drukke werkende professionals in Hong Kong. In 2014-18 ontving ons bedrijf de Caring Company / Caring Organization Logo van de Raad voor Sociale Zaken in Hongkong. Douglas Business Services Sdn Bhd is de officiële vertegenwoordiger van DBS voor de inschrijving van studenten op Engelse bachelor- en mastergraden in Maleisië. In 2015 werd een centrum opgericht om kwaliteitsvolle opleidingen voor hoger onderwijs en professionele trainingen te bieden aan drukke werkende professionals in Singapore.

In een snel veranderende economie erkennen we de noodzaak dat mensen hun bestaande vaardigheden om carrière te maken op een flexibele en tijdige manier moeten verbeteren. Of u nu kiest voor een online MBA of een online bacheloropleiding, wij bieden geavanceerde technologieplatforms en hoogwaardige onderwijsondersteuning. Er zijn flexibele en mobiele studieopties voor diegenen die snel willen afstuderen.

We bieden een reeks online en blended learning academische kwalificaties in Marketing, Business, Finance en Human Resource Management.

We werken ook samen met OTHM, EduQual, IBA en het Hong Kong Institute of Public Administration, die organisaties in het Verenigd Koninkrijk belonen, om werkrelevante Pathway diploma's te leveren. Deze diploma's fungeren als Pathway cursussen voor de verschillende internationaal erkende bachelor-, master- en MBA-topprogramma's die worden toegekend door onze goed gerangschikte overzeese partners.

We blijven kwalitatieve hogeronderwijs- en professionele trainingsprogramma's aanbieden die marktgestuurd zijn om tegemoet te komen aan de snel veranderende behoeften in de samenleving.

Ontdek hieronder welke cursus geschikt is voor jou:

Undergraduate-programma's

Instituut voor Openbaar Bestuur - Nationale Universiteit van Ierland

 • Bachelor in de handelswetenschappen (Hons) - specialisatie in boekhouding
 • Bachelor in de handelswetenschappen (Hons) - specialisatie in marketing
 • Bachelor in de handelswetenschappen (Hons) - specialisatie in Human Resource Management

Postgraduate programma's

Universiteit van Chichester, VK

 • MBA - Master of Business Administration

Locatie Boeking

We bieden een locatie-reserveringsservice voor commerciële en non-profitorganisaties om functies in ons state-of-the-art klaslokaal te hosten. Met een netto-oppervlakte van 730 vierkante voet, kan het klaslokaal plaats bieden aan ongeveer 30 personen. Het is uitgerust met de nodige voorzieningen die nodig zijn voor zakelijke en trainingsfuncties.

Locaties

 • Hong Kong

  4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road, , Hong Kong

 • Singapore

  10 Anson Rd, #16-07 International Plaza, 079903, Singapore

  • Selangor

   12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras, 43200, Selangor

   Opleidingen

   Vragen