Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Invoering

Ducere Global Business School is een erkende leider in samenwerkingen tussen universiteiten en ondernemingen, om diploma's te ontwerpen en af te leveren die een reële impact op de carrière hebben. We werken samen met grote universiteiten op 4 continenten, internationale bedrijven, overheidsdiensten en NGO's, en zijn ook lid van de AACSB, Clinton Foundation, de Verenigde Naties en verschillende internationale kamers, om ervoor te zorgen dat onze programma's actueel, relevant en branchegebonden zijn .

We hebben een missie van zowel het bedrijfsleven als de filantropie. Ducere heeft de activiteiten van de Ducere Foundation in 27 Afrikaanse landen gefinancierd en ondersteund voor een bedrag van miljoenen dollars.

Toegepast

Graden afgestemd op de carrières en passies van individuele studenten. Projectgebaseerde enterprise deliverables om echte impact te leveren.

Visie

Het leveren van de meest relevante, door de industrie erkende diploma's die carrières vooruit helpen.

Industrie

Word lid van een netwerk van wereldwijde industriepartners en honderden wereldleiders.

Flexibel & Toegankelijk

100% online. Meerdere Pathways en invoeropties.

Beoordeling

Geen examens. Assessments zijn bedoeld om praktische vaardigheden en toepassingen te ontwikkelen en te testen.

Sociale onderneming

Jouw opleiding helpt mensen in nood ook een opleiding te volgen, door het werk van de Ducere Foundation in heel Afrika.

Een buitengewone studentenervaring

Van flexibele en zelfgestuurde online studie tot echte zakelijke projecten en dynamische branche-evenementen, we hebben elk programma ontworpen om aan de behoeften van de moderne leerling te voldoen.

Zowel de bachelor- als de MBA-cursussen combineren meeslepend online leren met een toegepaste beoordelingsaanpak. Volgens dit model beslissen studenten wanneer en hoe ze studeren, terwijl ze praktische beoordelingen voltooien die relevant zijn voor hun eigen loopbaanbehoeften en voor de behoeften van de industrie.

Dus in plaats van examens, zou je kunnen werken aan bedrijfsplannen, projectcasestudy's en meer, terwijl je toegang hebt tot Australië's meest brancherelevante cursuscurriculum en inhoud.

Hoe je ook studeert, je krijgt persoonlijke ondersteuning en advies via het Ducere-studentenondersteuningsteam, samen met diepgaande praktische feedback van academisch personeel. In elke fase van je studentenreis zal Ducere met je samenwerken om de digitale geletterdheid, kritische knowhow en ondernemersvaardigheden te cultiveren die nodig zijn voor succes in een economie die is getransformeerd door innovatie.

Leer via 's werelds snelstgroeiende leerplatform, ontworpen om in uw levensstijl te passen

Leer via een ultramodern platform met studenten en docenten over de hele wereld met discussieforums en 24/7 ondersteuning.

Leermiddelen omvatten tijdschriften, dia's, video-inhoud, animatie en andere leveringswijzen om de meest boeiende digitale leeromgeving te creëren.

Praktisch en industrie-relevant hoger onderwijs

Cursussen worden gegeven in samenwerking met toonaangevende organisaties om universitair onderwijs te bieden dat afgestudeerden echt voorbereidt op het nemen van hun volgende carrièrestappen.

Ducere's industriële partnerschappen ondersteunen het creëren van praktische en relevante cursusinhoud; echte industrieprojecten die studenten in contact brengen met de echte zakenwereld en exclusieve industrie-evenementen georganiseerd door toonaangevende bedrijven in Australië.

Echte inzichten van wereldleiders en zakelijke innovators

De Ducere Global Leaders-faculteit bestaat uit meer dan 250 industrieleiders uit de hoogste regionen van het openbare leven, waaronder voormalige presidenten, premiers, CEO's, ondernemers en filantropen.

Video-inzichten van deze leiders zijn verweven met de inhoud van de cursus en het curriculum, en overbruggen de kloof tussen academische studies en praktisch, brancherelevant leren.

Studenten krijgen de gelegenheid om persoonlijke Global Leaders persoonlijk te horen en ermee bezig te zijn tijdens exclusieve Ducere-evenementen in de industrie.

Graden ontworpen door Ducere, geaccrediteerd door universitaire partners over de hele wereld.

Ducere-diploma's worden gecreëerd in samenwerking met honderden van 's werelds toonaangevende zakelijke, politieke en filantropische leiders. Alle graden zijn formeel geaccrediteerd door het netwerk van universitaire partners. Het resultaat is een ongeëvenaarde universitaire ervaring om studenten een unieke combinatie van prestigieuze accreditatie met relevant toegepast leren te bieden.

Locaties

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Vragen