Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Invoering

Duke University biedt voortgezette studieprogramma's die zijn ontworpen om individuen, organisaties en gemeenschappen te betrekken bij fundamentele en transformatieve leerervaringen. Het doel van Duke is om levenslange educatieve verrijking te bieden, lacunes in het personeelsbestand op te vullen en de voorkeurspartner te zijn voor wereldwijde levenslange lerenden.

Wij dienen Duke University door te werken aan een gemeenschap van studenten die groei, samenwerking, creativiteit, integriteit en een gevoel van inclusie omarmen. We streven ernaar studenten te identificeren en in te schrijven die blijk geven van intellectuele kracht, liefde voor leren, een gevoel van verbeelding en ruimdenkendheid en een betrokkenheid bij hun gemeenschap; we zoeken studenten die dingen beter maken en anderen goed behandelen.

Bij het creëren van onze gemeenschap zijn we vooral op zoek naar studenten die een breed scala aan talenten, achtergronden, ervaringen en perspectieven eren en vertegenwoordigen. We geloven dat een diverse gemeenschap studenten beter voorbereidt op een verrijkende undergraduate ervaring en een leven met betekenis en impact. We beschouwen elke kandidaat als een individu en houden in het bijzonder rekening met de context van hun unieke omstandigheden en de ongelijkheid in kansen en middelen waarmee studenten, gezinnen, scholen en gemeenschappen worden geconfronteerd.

We zetten ons in om het streven van Duke naar gelijkheid te handhaven en te bevorderen. We communiceren intern en extern eerlijk en duidelijk en behandelen onze collega's met respect, begrip en vriendelijkheid.

Locaties

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Vragen