Keystone logo
Duke University Online certificaat in paralegalstudies
Duke University

Online certificaat in paralegalstudies

Online

300 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.995

Afstand leren

Invoering

Dit certificaat programma is ontworpen voor personen die op zoek zijn naar de vaardigheden voor een succesvolle overgang naar de paralegal beroep. De Duke Paralegal Studies Program is een uitgebreide opleiding ontworpen om studenten te trainen in de aspecten van het beroep het meest gevraagd en gewenst door advocaten. De vaardigheid gebaseerde formaat van het programma biedt leerlingen met praktische training ter voorbereiding op de steeds veranderende werkplek.

Online programma paralegal

Duke Continuing Studies is trots op een certificaat in Paralegal Studies bieden sinds 2003. De Paralegal Online Certificate, gemaakt op de basis van de klassikale programma, is een 300-uur durende cursus van de studie ontworpen om studenten te trainen in de aspecten van het beroep het meest gevraagd en gewenst door advocaten. Het curriculum is van toepassing op alle 50 staten en wordt volledig online aangeboden, als een programma in eigen tempo - daarom zijn er geen vastgestelde vervaldata of deadlines. Studenten hebben een jaar de tijd om, onder toezicht van een bevoegde advocaat-instructeur, het cursuswerk in zijn geheel af te ronden.

Studenten die aan de programmavereisten voldoen, krijgen een certificaat van voltooiing van Duke University Continuing Studies.

Over het beroep van paralegal

Wat is een paralegal?

Een juridisch medewerker of paralegal is een persoon die gekwalificeerd is door opleiding, training of werkervaring en die in dienst is van of wordt ingehuurd door een advocaat, advocatenkantoor, bedrijf, overheidsinstantie of andere entiteit die specifiek gedelegeerd materieel juridisch werk uitvoert waarvoor een advocaat verantwoordelijk is.

De termen juridisch medewerker en paralegal worden door elkaar gebruikt, net als de termen advocaat en advocaat. De rechtspraktijk wordt gereguleerd door elk van de 50 staten. In alle staten is het paralegals verboden om zonder licentie rechten uit te oefenen.

Een juridisch medewerker / paralegal kan geen juridisch advies geven, vertegenwoordigen een cliënt in de rechtbank, stel een vergoeding, of accepteer een zaak - die over het algemeen worden beschouwd als de praktijk van het recht. Werken onder toezicht van een advocaat, is de juridisch medewerker werk product samengevoegd en wordt een deel van het werk van de advocaat product. In de communicatie met klanten en het publiek, moet de juridisch medewerker niet-advocaat status duidelijk zijn. Een juridisch medewerker mag elke functie uitvoeren die is gedelegeerd door een advocaat, met inbegrip van maar niet beperkt tot het volgende:

  • Gesprekken voeren met cliënten en algemeen contact onderhouden met de cliënt, zolang de cliënt op de hoogte is van de status en functie van de juridisch medewerker en de juridisch medewerker werkt onder toezicht van de advocaat.
  • Getuigen opsporen en ondervragen
  • Onderzoeken en statistische en documentaire onderzoeken uitvoeren
  • Juridisch onderzoek uitvoeren
  • Juridische documenten, correspondentie en pleidooien opstellen
  • Verklaringen, verhoren en getuigenissen samenvatten
  • Executies van testamenten, vastgoedafsluitingen, getuigenverklaringen, gerechtelijke of administratieve hoorzittingen en rechtszaken bijwonen met de advocaat.
  • Correspondentie opstellen en ondertekenen op voorwaarde dat de status van juridisch medewerker wordt vermeld en de correspondentie geen onafhankelijke juridische adviezen of juridisch advies bevat.
  • Professioneel gezien wordt de tijd van een paralegal voor inhoudelijk juridisch werk (in tegenstelling tot administratief of administratief werk) aan cliënten gefactureerd op ongeveer dezelfde manier als de tijd van een advocaat, maar tegen een lager uurtarief.

Een opmerking over certificaatprogramma's

Paralegal programma's worden in verschillende modellen aangeboden. Duke heeft ervoor gekozen om ons Paralegal Programma aan te bieden als een certificaatprogramma zonder studiepunten. Certificaatprogramma's stellen studenten in staat om hun studie te concentreren op de specifieke inhoudsgebieden die relevant zijn voor het beroep. Door hun cursussen te richten op paralegal vaardigheden, kunnen studenten in ons programma hun opleidingseisen in een kortere periode en tegen een aanzienlijk lagere kostprijs voltooien.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen