Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Invoering

De manier waarop mensen leren is veranderd

Afstandsonderwijs is tegenwoordig overal ter wereld een realiteit. Veel van de Europese, Aziatische en Amerikaanse universiteiten bieden hun opleidingen en masterdiploma's op afstand aan. Onderwijsinnovatie heeft plaatsgevonden dankzij de opkomst van nieuwe technologische dragers, die de manier waarop mensen leren veranderen en enorme kansen creëren.

EAE Business School, die zich bewust was van deze nieuwe realiteit, koos er in 2007 voor om de methoden van Online Distance en Blended Blended Training in haar programma's op te nemen. Op deze manier kunnen uw studenten profiteren van de vele voordelen van studeren op afstand:

Verzoen van privé- en werkleven

Het actieve gebruik van nieuwe technologieën maakt het mogelijk om opleidingsactiviteiten te combineren met beroeps- en gezinsleven.

Op je eigen tempo

Zonder twijfel een van de grote voordelen van studeren op afstand. De kenmerken van de EAE Online Distance en Blended Blended-programma's stellen elke student in staat om zijn studies in zijn eigen tempo aan te passen, aangezien de academische kalender flexibel is en aanpasbaar aan de behoeften van elke student. De studieadviseur begeleidt de student tijdens het hele opleidingsproces in het door hem bepaalde tempo, waarbij hij er rekening mee houdt dat hij tot 3 jaar de tijd heeft om de masteropleiding af te ronden en 2 jaar voor hogere opleidingen. 80% van onze studenten rondt hun studie af in een periode van 12 tot 18 maanden.

Waar en wanneer je maar wilt

De modaliteiten Online Distance en Blended Blended Distance maken studeren mogelijk op het moment en de plaats die de student wenst. Het pedagogische model van EAE-programma's past zich aan elke omstandigheid aan (bijvoorbeeld beschikbaarheid van tijd of geografische locatie).

Deze flexibiliteit maakt elke situatie geschikt om de campus online te betreden en verder te studeren. Bovendien hoeft de student het leermateriaal niet bij zich te hebben, aangezien het in een digitale versie beschikbaar is op de Campus.

U bespaart tijd

Met de modaliteiten Distance Online of Blended Blended learning wordt tijd bespaard: het is niet meer nodig om naar de plek te reizen waar de lessen worden gegeven. Het is de student die beslist waar hij wil studeren.

Jij bent de hoofdpersoon

De student staat centraal in onze trainingsactiviteit: alle inhoud en het educatieve model draaien om hun behoeften. De methodologie van EAE Business School is gestructureerd in drie gebieden, waarbij de student centraal staat:

  • Leren is gebaseerd op ervaring: we passen alle theoretische concepten aan en passen ze toe op de echte wereld.
  • Leren is gebaseerd op problemen: de student moet reageren op verschillende tegenslagen en de opgedane kennis toepassen.
  • De training is gebaseerd op casestudy's: docenten simuleren echte cases in de klas om het leren van studenten te stimuleren.

Bovendien hebben studenten de EAE Business School online Campus en middelen, diensten en activiteiten om hun leerproces verder te ontwikkelen. Al deze elementen zijn aangepast om de eisen en zorgen van elke student te ondersteunen.

Locaties

  • Spain Online

    Spain Online, Spanje

Vragen