Keystone logo
Eaton Business School

Eaton Business School

Eaton Business School

Invoering

Invoering

Eaton Business School (EBS) is een entiteit van de Westford Education Group die kwalitatief hoogstaand online onderwijs biedt aan drukbezette leidinggevenden over de hele wereld. Bij Eaton realiseren we ons echt hoe belangrijk het is om studenten in staat te stellen trends uit de echte wereld te identificeren door interactie met collega-professionals uit verschillende markten en industrieën en door te leren van faculteiten met ervaring in de industrie. Leerlingen met meer dan 85 nationaliteiten maken hun leertraject effectief via de live interactieve onlinesessies van de groep. Bij EBS geven we geen les. Wij helpen je leren. Het strategische partnerschap van Eaton Business School met geaccrediteerde universiteiten en internationaal erkende toekennende instanties in het Verenigd Koninkrijk en Europa biedt studenten wereldwijd geaccepteerde certificeringen die in overeenstemming zijn met de huidige markttrends en zakelijke vereisten.

Via onze opties voor het overdragen van studiepunten van het Master Level Extended Diploma-programma krijgen de studenten direct toegang tot de laatste dissertatiefase van MBA/MA/MSC van gereputeerde universiteiten. De Certified Manager-status van het befaamde Chartered Management Institute, UK geeft onze cursisten toegevoegde waarde voor hun geld, tijd en moeite. Ons ultramoderne leerbeheersysteem helpt onze studenten om de master-, diploma- of doctoraatsprogramma's voort te zetten die flexibel en betaalbaar zijn, in het comfort van hun huis of kantoor. Online leren is het beste hulpmiddel voor continu leren, het is niet de toekomst, het is het NU


Waarom lid worden van EBS?

Bij EBS bieden we onze studenten niet alleen de mogelijkheid om onderwijs van wereldklasse van over de hele wereld te volgen, we bieden ook:

• Leiderschapsworkshop in Dubai/Rome/Singapore
• Drievoudige/dubbele certificeringsprogramma's
• Flexibel leermodel
• De perfecte “Work-Life-Studie”-balans voor werkende leidinggevenden
• Multiculturele Peer Group om hun netwerk te diversifiëren
• Branche-expertfaculteiten
• Praktijkvoorbeelden en opdrachten
• Flexibele honorariumbetalingen

Onze leerlingen werken mee

EBS-afstudeerceremonies

Locaties

  • Westford Education Group The Sherrington Building, Magdalen Centre, The Oxford Science Park, OX44GA, Oxford

  • Eaton Business School Level 2. Tejarah 1. Chamber of Commerce. Sharjah. UAE, +97168830272, Sharjah

Vragen