Keystone logo
The Electronic Business School International Naleving en fraudepreventie bij handelsfinanciering
The Electronic Business School International

Naleving en fraudepreventie bij handelsfinanciering

Online

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

Het CFPITF Special Purpose Certificate is een e-learningprogramma dat is ontworpen met een belangrijk tweeledig doel: om internationale handelsfinancieringsprofessionals op te leiden en te certificeren in compliance en fraudepreventie, en om een online wereldwijd netwerk op te bouwen van internationale handels- en financiële professionals die zullen delen kennis en ervaring op een speciaal voor de opleiding ontwikkeld online platform.

Dit programma wordt geleverd in een combinatie van de volgende leerelementen:

Online ondersteuningssite voor studenten

Studenten worden opgenomen in de eBSI Alumni en zullen kunnen samenwerken via een speciaal ontwikkeld leerplatform.

Online samenwerkingssite voor belanghebbenden

Om het netwerkaspect van het 'CFITF'-certificaat voor speciale doeleinden te benutten, zullen alle belanghebbenden (deelnemers, docenten en coördinatoren) toegang hebben tot een online netwerk- en samenwerkingssysteem dat is ontworpen om de uitwisseling van ideeën en het opbouwen van contacten te vergemakkelijken.

Capital Finance International Magazine heeft onze Trade Finance-cursussen bekroond tot Beste Online Trade Finance Accredited Courses Global in 2019! Ons online trainingsaanbod voor handelsfinanciering wordt onderschreven door de International Finance Corporation voor professionele ontwikkeling op dit gebied door haar uitgevende banken en partnerbanken. Ons online certificaatprogramma biedt veel waar voor uw geld om u voor te bereiden op de examens van de CDCS- en CITF-examens. Al onze cursussen zijn ook geaccrediteerd voor Continuous Professional Development (CPD) -doeleinden door de CPD Certification Service van het Verenigd Koninkrijk, die bevestigt dat ze voldoen aan internationale CPD-normen

Over de school

Vragen