Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Invoering

Over de Engelse Staatsuniversiteit van New York in Fredonia

Elk jaar helpen we studenten uit meer dan 140 landen om hun taaldoelen te bereiken en hun dromen waar te maken op onze geweldige Engelse scholen over de hele wereld.

De voordelen van onderwijs op de campus

Vandaag delen we graag een van onze zomerse hoogtepunten: de opening van de eerste EC-school op de campus aan de State University of New York (SUNY) Fredonia.

Weet jij wat het leven en leren op de campus zo'n opwindende en nuttige ervaring maakt? Wij kunnen je er alles over vertellen!

Waarom EC On-Campus?

We willen onze studenten de authentieke kans geven om volledig ondergedompeld te worden, zowel academisch als sociaal, in een volledig Amerikaanse levensstijl op de universiteitscampus, terwijl ze hun taalniveau verhogen.

Twee uitstekende academische voordelen van de EC-ervaring op de campus zijn volledige voorbereiding op hoger onderwijs en een directe toegang tot het hele Amerikaanse universitaire systeem. Als je eenmaal deel uitmaakt van het netwerk van de State University of New York, ben je verzekerd van soepele overdrachtsprocessen tussen andere topuniversiteiten, dankzij overdrachtstrajecten en volledige overboekingen!

Zo'n kans brengt ook persoonlijke groei met zich mee, samen met de kans om je sociale vaardigheden te ontwikkelen. Wonen en leren op de campus biedt studenten de juiste gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar om te gaan. Je zult nieuwe gezichten zien en nieuwe vrienden maken in de klas, tijdens de lunch in de kantine, op een sociale activiteit georganiseerd door de universiteit, of in de campusresidentie terwijl je je kleren naar de wasruimte draagt!

Terug in de klas zullen alle gesprekken en academische discussies met andere internationale EC-studenten op de campus een interessante leerervaring blijken te zijn, en het zal ook de perfecte kans voor u zijn om spreekoefeningen op te doen en uw presentatievaardigheden in het openbaar te verbeteren . Je krijgt ook de kans om je voor te bereiden op het leven aan de universiteit met de unieke cursus Engels voor academische doeleinden, die je zal helpen je academische doelen te bereiken en met vertrouwen en vaardigheid naar de universiteit te gaan.

Locaties

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Vragen