Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Invoering

Verbind je met je toekomst

EDHEC biedt innovatieve online cursussen en opleidingen die voldoen aan de hoogste academische normen en een wereldwijde aanhang van denkers en presteerders aantrekken.

EDHEC Business School, een pionier op het gebied van online onderwijs, wil haar innovatieve trainingsaanbod versterken door haar digitale ontwikkeling te versnellen en de reikwijdte en impact van haar onderwijs te verbreden naar een wereldwijd publiek.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: vormgeven aan online onderwijs

Met de ambitie om zijn digitale ontwikkeling te verbeteren, heeft EDHEC Business School EDHEC Online gecreëerd, een 100% online digitaal platform. Met de wens om te voldoen aan de vraag naar flexibiliteit van professionals en toekomstige managers, is EDHEC Online vooral gericht op actieve professionals die nieuwe vaardigheden willen verwerven om hun professionele carrière een boost te geven door middel van diplomatraining op hoog niveau, overal en altijd toegankelijk.

Een compleet aanbod aan online cursussen

Van de gespecialiseerde bacheloropleiding tot Executive- en MBA-cursussen, EDHEC Online is gebaseerd op een nieuwe manier van leren en biedt diploma- en certificeringscursussen in management over alle kwesties die verband houden met nieuwe zakelijke uitdagingen. De trainingsprogramma's worden verzorgd door professoren van de EDHEC Business School en bedrijfsexperts die hun expertise en knowhow inbrengen.

Een platform van uitmuntendheid

EDHEC Business School is mede-oprichter van de internationale Future of Management Education (FOME) in samenwerking met Imperial College London en 5 andere prestigieuze Business Schools en universiteiten van wereldklasse. Het doel van deze alliantie is een revolutie teweeg te brengen in afstandsonderwijsdiploma's door technologische en pedagogische knowhow te combineren.

Bovendien verrijken verschillende partnerschappen of overeenkomsten met belangrijke spelers in de EdTech-wereld de leerervaring die EDHEC Online biedt.

Door EDHEC Online te creëren, positioneert EDHEC Business School zichzelf in de voorhoede van het multi-campusmodel van morgen. We bieden onze studenten dus meerdere kansen voor diplomacursussen op een hoog niveau van academische en technologische excellentie om te slagen in een snel veranderende wereld.
Benoit ARNAUD, Associate Dean, directeur van EDHEC Online

Eén doel: de leerervaring verrijken

EDHEC Online stelt EDHEC Business School in staat om zoveel mogelijk studenten toegang te geven tot zijn uitstekende inhoud, gedreven door belangrijke digitale innovaties. EDHEC Online heeft een “local e-learning” systeem ontwikkeld, gebaseerd op 4 pijlers en gericht op de student:

  • Toegewijde ondersteuning van EDHEC-professoren via 2 individuele en groepscoachingsessies per maand,
  • Bevoorrechte interacties met EDHEC-professoren en academische mentoren tijdens wekelijkse vergaderingen in virtuele klaslokalen en op de online campus,
  • Nieuwe technologieën voor leren op maat (video's, quizzen, mobiel leren, online evaluaties, enz.)
  • Innovatieve leerervaringen , persoonlijk of op afstand (teambuilding, seminars, business games, enz.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

EDHEC Business School: de leiders van morgen opleiden

Eén ambitie: impact maken

Sinds de oprichting in 1906 door ondernemers, is EDHEC Business School gestegen tot de hoogste internationale normen dankzij haar innovatieve en unieke pedagogische aanpak.

Gebaseerd op de cultuur van "Mensen bouwen om een bedrijf op te bouwen" en "Leren door te doen", zet de pedagogie zich in om de educatieve ervaring rond studenten opnieuw uit te vinden door hen een breed portfolio van opleidingen op hoog niveau aan te bieden. Van de Bachelor's degree (Internationale BBA) tot de Ph.D. in financiën en alle cursussen op masterniveau in initiële en permanente educatie, leidt EDHEC de leiders van morgen op om de complexiteit van de zakenwereld te begrijpen en een positieve impact te hebben op de zakenwereld en de samenleving als geheel.

EDHEC Everywhere: 5 internationale campussen en 1 online

Door zijn vijf campussen: Lille, Nice, Londen, Londen, Parijs, Singapore en zijn online campus, behoort EDHEC tot de twintig beste business schools in Europa. EDHEC is nationaal en internationaal bekend en heeft een solide reputatie op het gebied van onderzoek en innovatie. EDHEC functioneert als een echt ideeënlaboratorium en brengt innovatieve oplossingen die zeer gewaardeerd en omarmd worden door bedrijven.

Het is onze roeping om te voldoen aan de leerbehoeften van onze studenten en partners, zowel nationaal als internationaal. Door innovatieve en interdisciplinaire opleidingsprogramma's, de inzet en de expertise van onze sprekers en een sterk netwerk willen we bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van onze studenten.
Emmanuel METAIS, decaan EDHEC Business School

Rankings: internationale erkenning

In slechts een paar jaar tijd heeft een uitzonderlijke groeidynamiek de EDHEC Business School voortgestuwd naar de hoogste internationale normen, met academische expertise en wereldberoemde centres of excellence.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

Locaties
  • Lille, Frankrijk

Vragen