Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Invoering

EELU biedt kwalitatief hoogwaardige opleidings- en opleidingsdiensten met een betaalbare prijs om arbeidsmarkt te leveren aan professionele industriële werknemers die in staat zijn om geavanceerde technologieën te behandelen en om de leer- en leeromgeving te verbeteren en te verbeteren.

Het onderwijsbeleid van de universiteit is afhankelijk van een geïntegreerd onderwijssysteem dat een leerdergerichte model vergemakkelijkt door: 1. Gezicht-tot-gezicht lezingen tussen docenten en studenten.

 1. Asynchroon zelfstandig via het universiteitsportaal om toegang te krijgen tot e-cursussen en e-content.
 2. Synchrone virtuele leslokalen die gebruik maken van het internet en het universitaire intranet.
 3. Videovergaderen.

Dit educatieve model combineert tussen de voordelen van zowel het traditionele onderwijs als het e-learning onderwijs in een uitstekend gemengd model. Aangezien het traditionele onderwijs een student in staat stelt om direct met instructeurs aan de ene kant en met andere studenten te contacteren, terwijl het model van e-learning een student toelaat om moderne en geavanceerde technologieën te gebruiken en hem / haar in staat stelt om communicatievaardigheden te presenteren Vaardigheden en kennis-zoekvaardigheden. Daarom wordt de student in de Egyptische E-Learning University het middelpunt van het onderwijssysteem en is gekwalificeerd met kennis en vaardigheden om wereldwijd een competitieve arbeidsmarkt aan te sluiten.

Locaties

 • Egypt Online

  Egypt Online, Egypte

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Vragen