Keystone logo
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Invoering

Online Engelse taalcursussen voor oudere tieners en volwassenen

Online zelfstudiecursussen en online cursussen

Online zelfstudieEJO biedt 9 verschillende online cursuspakketten voor oudere tieners en volwassenen. Het enige dat studenten nodig hebben, is een internetverbinding en een apparaat (de meeste zijn mobielvriendelijk en downloaden de app gewoon).De aangeboden pakketten variëren van een twee componenten cursus Academisch Engels tot een vijf componenten cursus Zakelijk Engels. Zo omvat het Down to Business Achiever-cursuspakket Business Speaking, Business Vocabulary en drie Business Writing-componenten op B2-niveau. De cursus Praktisch Engels op A2-niveau en hoger begint met een diagnostische test en vervolgens selecteert het programma het lespad dat de student zal volgen. Bij de cursus op A1-niveau zijn de lessen vooraf geselecteerd.

Online cursussen gegeven

EJO biedt Academisch Engels, Zakelijk Engels, Algemeen Engels en online cursussen voor examenvoorbereiding. Voordat uw cursus begint, voltooit u een Engelse test en een behoefteanalyse. Je hebt een uitgebreid gesprek met een lid van het EJO-team over je doelen en doelstellingen voor je cursus en over specifieke taalgebieden die je wilt ontwikkelen. Wat je ook nodig hebt, je leraar plant een programma om aan hen te voldoen. De lessen duren 60 minuten en je kunt zo weinig of zoveel lessen volgen als je nodig hebt.

Alle docenten zijn gekwalificeerde EFL-docenten die met EJO werken. Naast de aangeleerde lestijd, krijgen studenten ook extra taken om te voltooien. Alle deelnemers ontvangen een certificaat bij succesvolle afronding van de cursus. De lessen worden gegeven met behulp van zoom of een vergelijkbaar platform.


Waarom voor ons kiezen?

Het kiezen van de meest geschikte taalcursus is erg belangrijk omdat het gaat om een investering voor de toekomst. Of je nu op zoek bent naar een online cursus of een cursuspakket dat alleen online is en zelfstudie voor jezelf, een lid van je familie of een van je werknemers, we weten zeker dat het antwoord is om Engels bij ons te leren!

106992_106948_Smiley.jpg

Locaties

  • Alton

    Alton, Verenigd Koninkrijk

    Vragen