Keystone logo
ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Invoering

Bedrijfs- en managementschool

De ENyD Business and Management School is een onderwijsinstelling gespecialiseerd in postdoctorale opleidingen, met als belangrijkste doel het verwerven van de sleutelcompetenties die vereist zijn voor professionele profielen te vergemakkelijken door middel van een 100% praktische methodologie die vanaf de eerste dag van toepassing is op de werkomgeving

Al bijna 20 jaar ervaring hebben de meer dan 48.000 studenten van 50 verschillende nationaliteiten besloten om te vertrouwen op het pedagogische model van ENyD. Onder zijn studiegebieden zijn: bedrijfsbeheer, hernieuwbare energie, evenementenbeheer en protocol, digitale marketing, boekhouding en financiën, bedrijfsadvies, bedrijfsbeheer, big data of talentbeheer, kunnen kiezen tussen verschillende opleidingsniveaus, zoals deze zijn universitaire specialisatiecursussen, masters of de officiële MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

De ENyD Business and Management School heeft online training, waardoor de student een grotere compatibiliteit tussen hun academische en beroepsleven krijgt; naar virtuele lessen gaan, toegang krijgen tot 100% bijgewerkte handleidingen, interactieve oefeningen oplossen, enz. Reken hiervoor met de hulp van gespecialiseerde docenten en professionele coördinatoren die altijd klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden.

Daarnaast biedt ENyD financiële hulp en beurzen om de toegang tot kwaliteitsopleidingen te vergemakkelijken. Met betrekking tot de toegang tot de arbeidsmarkt biedt de School of Business and Management haar studenten een complete dienst voor werkgelegenheid en stage, met overeenkomsten met meer dan 4.000 bedrijven.

Locaties

Locaties
  • ENyD Madrid Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID, , Madrid

Vragen