Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Analytics
ESEI International Business School Barcelona

Analytics

Online

7 Weeks

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Afstand leren

Invoering

Deze geavanceerde cursus duikt in Google Analytics en leert je gegevens om te zetten in strategische inzichten. Leer essentiële vaardigheden om de impact van online marketing te evalueren en zakelijk succes te behalen met datagestuurde beslissingen.

In het hedendaagse digitale landschap is datagestuurde besluitvorming van het grootste belang voor het succes van elk bedrijf. De module Analytics duikt diep in de wereld van Google Analytics en rust studenten uit met de vaardigheden om de kracht van gegevens te benutten en om te zetten in strategische inzichten.

Moet weten

  • Startdata - Wanneer dan ook
  • Aanbevolen duur - 7 weken
  • Taal - 100% Engelse instructie
  • Studiemodus - Zelfstudie - 100% Online
  • Formaat - Voorafnames, online tests en beoordelingen
  • Certificering - Professionele certificering (Certificaat van voltooiing)

Certificaat van Voltooiing

Een ESEI Certificate of Achievement is een formele erkenning die ESEI International Business School toekent aan personen die een specifieke cursus of trainingsprogramma hebben afgerond. Dit certificaat geeft de toewijding, inspanning en bekwaamheid van de ontvanger in het onderwerp aan en erkent hun inzet voor uitmuntendheid en de geavanceerde vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben verworven. Het dient als een waardevol certificaat voor het verbeteren van carrièrevooruitzichten en het aantonen van expertise in het vakgebied.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen