Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona CRM en gegevens
ESEI International Business School Barcelona

CRM en gegevens

Online

7 Weeks

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Afstand leren

Invoering

Deze cursus biedt een diep inzicht in CRM tools en hun rol in gegevensbeheer. Doe essentiële vaardigheden op om klantinteracties te optimaliseren en strategische zakelijke beslissingen te nemen. Maak een reis van CRM-fundamentals naar geavanceerde datagestuurde inzichten.

Welkom in de wereld van Customer Relationship Management (CRM) en Gegevensbeheer (CRM en Gegevens)! Deze module is zorgvuldig samengesteld om u een uitgebreid inzicht te geven in CRM tools en hun vitale rol als platform voor gegevensbeheer.

In deze cursus begint u aan een reis die u meeneemt van de basisprincipes van CRM naar de fijne kneepjes van het benutten van de kracht van gegevens voor strategische bedrijfsbeslissingen. We beginnen met een demystificatie van wat een Customer Relationship Management tool eigenlijk is, het doel ervan en de veelzijdige toepassingen. Naarmate we dieper ingaan, ontdekt u de cruciale rol die CRM-systemen spelen in het beheren en optimaliseren van interacties met klanten, partners en belanghebbenden.

Moet weten

  • Startdata - Wanneer dan ook
  • Aanbevolen duur - 7 weken
  • Taal - 100% Engelse instructie
  • Studiemodus - Zelfstudie - 100% Online
  • Formaat - Voorafnames, online tests en beoordelingen
  • Certificering - Professionele certificering (Certificaat van voltooiing)

Certificaat van Voltooiing

Een ESEI Certificate of Achievement is een formele erkenning die ESEI International Business School toekent aan personen die een specifieke cursus of trainingsprogramma hebben afgerond. Dit certificaat geeft de toewijding, inspanning en bekwaamheid van de ontvanger in het onderwerp aan en erkent hun inzet voor uitmuntendheid en de geavanceerde vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben verworven. Het dient als een waardevol certificaat voor het verbeteren van carrièrevooruitzichten en het aantonen van expertise in het vakgebied.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen