Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Regionale specialisaties
ESEI International Business School Barcelona

Regionale specialisaties

Online

7 Weeks

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Afstand leren

Invoering

Verken belangrijke mondiale kwesties in Latijns-Amerika, MENA en Azië. Begrijp de spanningen in MENA, de economische opleving in Latijns-Amerika en het geopolitieke belang van India en China. Krijg inzicht in de regionale dynamiek en hun invloed op de wereldwijde handel, politiek en zakenwereld. Kom bij ons voor een uitgebreid mondiaal perspectief.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is getuige van een golf van economische activiteit op een moment dat de politiek in de regio nog nooit zo interessant is geweest. De implicaties hiervan op de wereldhandel en -relaties zijn fascinerend en van cruciaal belang om te begrijpen. Dit gedeelte zoomt in op de meest in het oog springende ontwikkelingen in de regio, hun achtergrond en hun invloed op het bedrijfsleven en de politiek in Latijns-Amerika en daarbuiten.

Hedendaags India en China: Het staat buiten kijf dat China en India van fundamenteel belang zijn voor de wereldeconomie, maar veel aspecten van hun geopolitiek en handelsbeleid blijven onbegrepen. Hier onderzoek je de praktische aspecten van het hedendaagse China en India, die essentieel zijn als we de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen in de regio willen begrijpen.

Moet weten

  • Startdata - Wanneer dan ook
  • Aanbevolen duur - 7 weken
  • Taal - 100% Engelse instructie
  • Studiemodus - Zelfstudie - 100% Online
  • Formaat - Voorafnames, online tests en beoordelingen
  • Certificering - Professionele certificering (Certificaat van voltooiing)

Certificaat van Voltooiing

Een ESEI Certificate of Achievement is een formele erkenning die ESEI International Business School toekent aan personen die een specifieke cursus of trainingsprogramma hebben afgerond. Dit certificaat geeft de toewijding, inspanning en bekwaamheid van de ontvanger in het onderwerp aan en erkent hun inzet voor uitmuntendheid en de geavanceerde vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben verworven. Het dient als een waardevol certificaat voor het verbeteren van carrièrevooruitzichten en het aantonen van expertise in het vakgebied.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen