Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona SEO (zoekmachineoptimalisatie)
ESEI International Business School Barcelona

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Online

7 Weeks

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Afstand leren

Invoering

Deze module ontrafelt het mechanisme van het verbeteren van de zichtbaarheid van websites in zoekresultaten. Doe essentiële vaardigheden op om je online aanwezigheid te verbeteren, gebruikers aan te trekken en verkeer te genereren. Navigeer met kennis van zaken door het digitale landschap en maak van uw website een go-to bestemming.

Hier begint een transformerende reis naar digitale zichtbaarheid en online bekendheid. In deze module ontrafelen we de ingewikkelde mechanismen achter hoe websites opklimmen in de zoekmachineresultaten en de bestemming worden voor gebruikers die op zoek zijn naar informatie, producten en diensten.

In een tijdperk waarin online aanwezigheid van het grootste belang is, is het begrijpen van de kunst en wetenschap van SEO een krachtige vaardigheid. Deze module is zorgvuldig samengesteld om je te voorzien van de kennis en technieken die nodig zijn om effectief door het digitale landschap te navigeren.

Moet weten

  • Startdata - Wanneer dan ook
  • Aanbevolen duur - 7 weken
  • Taal - 100% Engelse instructie
  • Studiemodus - Zelfstudie - 100% Online
  • Formaat - Voorafnames, online tests en beoordelingen
  • Certificering - Professionele certificering (Certificaat van voltooiing)

Certificaat van Voltooiing

Een ESEI Certificate of Achievement is een formele erkenning die ESEI International Business School toekent aan personen die een specifieke cursus of trainingsprogramma hebben afgerond. Dit certificaat geeft de toewijding, inspanning en bekwaamheid van de ontvanger in het onderwerp aan en erkent hun inzet voor uitmuntendheid en de geavanceerde vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben verworven. Het dient als een waardevol certificaat voor het verbeteren van carrièrevooruitzichten en het aantonen van expertise in het vakgebied.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen