Master in voedsel- en drankbeheer
Euroinnova International Online Education
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Atarfe, Spanje
Talen
Spaans
Studieformaat
Afstand leren
Duur
725 uur
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
EUR 2.380 / per course
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
Deze goedgekeurde Master in Food and Beverage Management biedt je de professionele vaardigheden die nodig zijn om je carrière te ontwikkelen en je inzetbaarheid te verbeteren. Behaal daarnaast een Double Degree met 5 ECTS-credits in competities en uitzendbureaus.
Maak het mogelijk met Euroinnova
In deze Master in Food and Beverage Management ligt de focus op de hotel- en restaurantsector waar veel vraag naar is, steeds meer mensen willen deel uitmaken van deze wereld. Veel mensen zijn gespecialiseerd in voedsel- en drankbeheer. Het verschijnen van nieuwe banen genereert geweldige kansen op het gebied van internationale gastvrijheid, waarvoor de hoogste kwalificatie, zoals deze masteropleiding, vereist is om zichzelf in de frontlinie te positioneren en de behoeften te dekken met als doel de meest competitieve mogelijke te zijn vanwege de grote bestaande concurrentie die al bestaat in de sector tussen hotels en restaurants.
Informatie over de inhoud van de Master
Het belangrijkste doel van deze kwaliteitstraining is het verkrijgen van de nodige voorbereiding en kennis om de nieuwste trends en strategieën op het gebied van restauratie te beheren. Ken de protocollen voor het beheer van nieuwe ontwerptools en het menselijk, commercieel en financieel beheer van het bedrijf.
Cursusmethodologie
De methodologie van deze huidige Master wordt volledig online onderwezen. Alle secties die in deze trainingsactie zijn opgenomen, wisselen de praktische en theoretische inhoud af, u krijgt een gekwalificeerde docent in de restaurantsector toegewezen, die u zal helpen de mogelijke vragen op te lossen en u zal onderzoeken om de nodige vaardigheden te overwinnen om in een expert in voedsel- en drankenbeheer.
Wij zijn van mening dat om op de juiste manier te leren, je twee fundamentele aspecten moet hebben; De eerste is dat de cursus echt gericht is op de belangrijkste en meest essentiële aspecten om het onderwerp dat moet worden overwonnen volledig te begrijpen; De tweede is dat de student er een sterke overtuiging in heeft zonder de illusie te verliezen, dit van onze kant zal niet gebeuren als we bijgewerkte inhoud op de arbeidsmarkt vinden.
Bij Euroinnova biedt u deze kwalitatieve educatieve opleiding gericht op de restaurantsector, specialiseert u zich als Master in restauratie en bereikt u uw professionele doelen. Duizenden mensen kunnen zich niet vergissen! Veel studenten hebben al weer hun vertrouwen gesteld en trainen weer bij Euroinnova, waarvoor we ze volledig dankbaar moeten zijn. Ons team werkt elke dag om dat vertrouwen terug te geven. Profiteer van deze kans! en neem nu met de Master in Food and Beverage Management een didactisch materiaal met betrekking tot de huidige training.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om informatie op te vragen via onze communicatiekanalen zoals onze sociale netwerken, website, klantenservice of gewoon via ons team van adviseurs. Dat is het, en de beslissing om je carrière een boost te geven is aan jou. Waar wacht je op?
We zullen op je wachten!
Algemene karakteristieken
Samenvatting van professionele mastermogelijkheden in voedsel- en drankbeheer:
Het kennen van de huidige realiteit van de toeristische sector in het algemeen en de hotel- en gastronomische sector in het bijzonder, evenals de relevantie van het ontwikkelen van passende strategieën, is essentieel voor alle soorten bedrijven op het gebied van gastvrijheid en catering in het algemeen. Daarom krijgen studenten via deze masteropleiding in voedsel- en drankbeheer de vaardigheden aangeboden die nodig zijn om een F&B-expert te worden, een training om verantwoordelijk te zijn voor het aansturen en organiseren van de voedsel- en drankafdeling in hotels, restaurants, enz.
Masterdoelstellingen in voedsel- en drankbeheer:
Onder de doelstellingen van de Master in Food and Beverage Management kunnen we het volgende benadrukken:
- Analyseer en ontwerp de inrichtings-, service- en sluitingsprocessen in het restaurant en identificeer elk van zijn fasen.
- Ontwerpen van procedures voor de presentatie en bediening van culinaire uitwerkingen alsook de afwerking van gerechten met het oog op de klant, die geschikt zijn voor horeca-afdelingen.
- Analyseer allerlei soorten diensten en speciale evenementen in de catering die geschikt zijn voor horeca-afdelingen.
- Analyseer de banketserviceprocedures in de restaurantinrichting, identificeer de benodigde middelen en het afgeleide budget.
- Analyseer de protocolnormen die worden gebruikt bij verschillende soorten evenementen die plaatsvinden in horecagelegenheden.
- Succesvol ontwikkelen van pre-service, service en post-service processen voor eten en drinken in restaurants.
- Ken het proces van bereiding en afwerking van gerechten met het oog op de klant.
- Start het proces van het opzetten van gebouwen en exposanten voor culinaire genres en uitwerkingen in het kader van elk type gastronomische service en speciaal evenement in restauratie
- Het succesvol uitvoeren van de planning van de afdeling eten en drinken.
- Ken de organisatie van horecagelegenheden.
- Leer hoe het wervingsproces werkt en wat de rol is van personeelsintegratie op afdelingen voor eten en drinken.
- Verdiepen van de rol van het management van werkteams op de afdelingen eten en drinken.
- Hij gaat kwaliteitsmanagement studeren op de afdelingen eten en drinken.
- Ken het protocol en de juiste behandelingen voor mensen.
- Leer het basisprotocol en de bijbehorende gedragsnormen in de horeca.
- De te volgen procedures met betrekking tot het protocol bij de organisatie van evenementen assimileren.
- Beschrijf de organisatiestructuur van restaurants.
- Ken de regelgeving die van toepassing is op dit type inrichting.
- Ontwikkel de meest relevante aspecten met betrekking tot het beheer van restaurants.
- Aansturen en coördineren van zowel het personeel als de administratieve en boekhoudkundige processen van de restaurants.
- Introduceer de determinanten van beroepsrisico's in restaurants.
Master's carrièremogelijkheden in voedsel- en drankbeheer:
Deze Master in Food and Beverage Management zal je opleiding op het gebied van restauratie vergroten, zodat je je professionele activiteit als hoofd restauratie, restaurantmanager en inkoopmanager kunt ontwikkelen.
Waarop bereidt de master in de richting van eten en drinken je voor:
Dankzij de kennis die tijdens deze master in voedsel- en drankbeheer is ontwikkeld, kun je jezelf trainen om verantwoordelijk te zijn voor het beheer en de organisatie van de voedsel- en drankenafdeling in hotels, restaurants, enz.
Voor wie is de Master in Food and Beverage Direction gericht op:
De master in voedsel- en drankbeheer is bedoeld voor professionals in de wereld van catering, toerisme en gastvrijheid, met name degenen die managementfuncties bekleden, en iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van kennis met betrekking tot het beheer van elk type restauratie van vestigingen.
Officieel karakter van de opleiding:
Deze opleiding valt niet onder de officiële gereguleerde opleiding (Vroegschoolse educatie, Basisonderwijs, Secundair Onderwijs, Officiële Beroepsopleiding FP, Baccalaureaat, Universitair diploma, Officiële Universitaire Master en Doctoraat). Het is dus een aanvullende en/of specialisatieopleiding, gericht op het verwerven van bepaalde vaardigheden, capaciteiten of bekwaamheden van professionele aard, die als verdienste kunnen worden beoordeeld in jobboards en/of vergelijkende examens, steeds binnen de rubriek Opleidingen. en/of permanente vorming, is het altijd essentieel om de specifieke vereisten te herzien voor de beoordeling van de specifieke openbare vacaturebank waarop we willen solliciteren.