Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Invoering

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Italiaanse partner van ACAMS

De European School of Banking Management werd meer dan 25 jaar geleden geboren. In een kwart eeuw heeft het duizenden studenten afgestudeerd en heeft het onder zijn klanten de belangrijkste groepen in de bank-, verzekerings- en gamingsector.
Haar divisie, de Italiaanse Anti-Money Laundering & Compliance School, is het referentiepunt geworden voor specialisten in de sector. Het Anti-Money Laundering Master / CFT Diploma is goedgekeurd op Europees niveau en wordt door experts erkend als de top van Italiaanse en internationale trainingen in het veld.

De school traint anti-witwasmanagers en -specialisten en geeft de certificering af van verworven vaardigheden in overeenstemming met EU-richtlijnen, op het gebied van AML, en traint en certificeert specialisten in KYC, Compliance en CFT.Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance is gekozen als de enige Italiaanse partner door ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists), de grootste internationale organisatie die zich toelegt op het verbeteren van de kennis en expertise van professionals die financiële misdrijven identificeren en voorkomen.

Locaties

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Italië

   • Bari

    Bari, Italië

    Vragen