Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Invoering

Ontdek je toekomst met een online diploma van Faulkner University!


Onze missie is het afronden van zeer bekwame, professionele en sociaal geëngageerde basis- en secundaire schoolopleiders die over inhoudelijke, pedagogische en professionele kennis beschikken, die de nadruk leggen op de integriteit van het karakter, die hun gaven gebruiken in dienst van anderen en die blijk geven van professionele competentie en leiderschap op hun vakgebied.

Faulkner University is een particuliere, christelijke liberale kunstinstelling die haar studenten meer dan 70 jaar uitzonderlijk onderwijs biedt. Ons online onderwijsprogramma biedt een breed scala aan uitstekende opleidingen van overal in het land. Kies uit een van de 23 online-opleidingen. Je bent meer dan een nummer bij Faulkner. Met flexibele instructies die passen bij het schema van elke student en een christelijk erfgoed dat wordt geëerd in alles wat we doen, bieden onze online onderwijsprogramma's een geïndividualiseerde ervaring voor iedereen die op zoek is naar het prestige en de uitmuntendheid van een Faulkner-diploma.

Faulkner University Adult Education-uitnodiging van de Faulkner-universiteit op Vimeo.


Online onderwijs aan de Faulkner University

Faulkner University is een particuliere, christelijke liberale kunstinstelling gevestigd in Montgomery, Alabama, die studenten een prestigieus, op geloof gebaseerd onderwijs heeft aangeboden voor het grootste deel van een eeuw. Om onze uitgebreide lijst van on-campus-programma's aan te vullen, zijn we er trots op studenten een reeks opleidingen aan te bieden die volledig online kunnen worden afgerond. Elk programma biedt een flexibele, geïndividualiseerde ervaring, een diepgaand curriculum en dezelfde kwaliteit van het onderwijs waarvoor onze programma's op de campus bekend zijn.


De voordelen van online christelijke universiteiten

Overweegt u om online te studeren aan de Faulkner University? Er zijn voldoende redenen om je in te schrijven voor een van onze 23 online-opleidingen. Hier zijn slechts enkele van de voordelen die online christelijke universiteiten bieden, waaronder de Faulkner University:

 • De programma's bieden flexibele, aangepaste planning die past bij uw voorkeuren.
 • Veel programma's kunnen sneller worden voltooid dan alternatieven op de campus.
 • We bieden competitieve collegegeldtarieven die passen bij uw budget.
 • Als je een baan hebt, hoef je het niet op een laag pitje te zetten.
 • Campusbezoeken zijn zelden nodig (bepaalde programma's bevatten cursussen op de campus).
 • Je kunt studeren waar je wilt, hoe je wilt.
 • Studenten kunnen kiezen uit een breed scala van onderwerpen - onze programma's bestrijken alles, van bijbelstudies tot rechtspraakbeheer.
 • Speciale voordelen zijn beschikbaar voor veteranen en huidige militaire leden.


Een christelijk onderwijs

De online programma's van Faulkner University bieden meer dan alleen een diploma. Elk curriculum is geïnspireerd door de missie en waarden van de school, die trouw blijven aan het trotse christelijke erfgoed van de universiteit. Ongeacht het soort onderwerp dat je cursussen behandelen, de diepgewortelde christelijke idealen van onze instelling zullen overal worden bijgebracht.

Locaties

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Vragen