Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Invoering

Wie we zijn

Financial ELearning is 's werelds eerste online Britse Government Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) geaccrediteerde trainingsaanbieder die inzicht biedt in de wereld van financiën en handel,

Wij zijn hoogopgeleide innovators die actief zijn in de trainingssector en flexibele, meertalige e-learningoplossingen creëren en leveren waarmee de consument overal ter wereld op eigen tempo toegang heeft tot ons materiaal.

Bij Financial ELearning begrijpen we financiën en handel, onze uitgebreide ofqual geaccrediteerde en gereguleerde diepgaande economische cursussen worden gecreëerd door ex-financiële markttraders en experts uit de sector.

Intenties

Het aanbieden van door de Britse overheid erkende cursussen in de financiële dienstverleningssector met betrekking tot compliance, risico en handel.

Het verstrekken van uitgebreide adviesdiensten voor financiële training om de operationele efficiëntie en kostenbesparingen van LMS te maximaliseren.

Bestaand / traditioneel cursusmateriaal dat momenteel in gebruik is, adopteren en omzetten in 100% online bereikbaarheid.

Hoe het werkt

We bieden onze klanten veilige individuele toegang tot onze online cursussen.

Bied volledige ondersteuning bij toelating tot cursusmateriaal, taalinstellingen en een plan van studie.

Hoe krijg ik toegang tot online (blended) leren zodra ik het heb gekocht?

De eerste keer dat u een aankoop doet, ontvangt u per e-mail een link om toegang te krijgen tot uw Blended Learning Portal, voeg een bladwijzer toe in uw browser of sla de e-mail op met de link. Wanneer u zich aanmeldt bij uw Blended Learning Portal met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord die u tijdens het registreren hebt gemaakt, zijn uw aankopen beschikbaar voor weergave.

Heb ik een toegangscode nodig om in te loggen op de Blended Learning Portal?

Nee, normaal gesproken kunnen alle managers en studenten inloggen met hun e-mailadres en een wachtwoord. De enige keer dat u een toegangscode nodig heeft, is als uw manager uw account voor u heeft gemaakt en uw e-mailadres niet kent. In dit geval genereert het systeem een ​​toegangscode die de manager u kan geven om te gebruiken.

Ik koop online Learning namens mijn organisatie, hoe kan ik mijn studenten beheren en hun voortgang bewaken?

Als u een eerste aankoop doet voor meer dan één item online leren, wordt er een account voor u gemaakt als manager en ontvangt u een e-mail voor toegang tot uw Blended Learning Portal.

  • We hebben de beveiligde tools
  • Gecertificeerde producten
  • Concurrerende prijzen
  • Regelgevende goedkeuring
  • Gevestigde trainingservaring
  • Goede hulp

Locaties

  • London

    London, Verenigd Koninkrijk

Vragen