Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Invoering

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Opgericht in 1902, waren we voorheen de Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design en het University College Falmouth. We hebben in december 2012 de volledige universitaire status bereikt en zijn gerangschikt als goud in het Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Falmouth University heeft nu meer dan 4700 studenten van het niveau van de stichting, tot PhD uit meer dan 100 landen over de hele wereld. Studenten zijn ingeschreven in 54 cursussen; van architectuur tot animatie, zakelijk ondernemerschap tot informatica, mode tot journalistiek.

Ze profiteren van onderwijs van wereldklasse en ultramoderne faciliteiten. In alle disciplines die in Falmouth worden onderwezen, is het belangrijkste doel van de universiteit om haar studenten de vaardigheden te bieden om een geweldige baan te krijgen en het ondernemersvertrouwen om hun ideeën om te zetten in een commercieel succes. Vanaf de eerste dag leren onze studenten hun creativiteit, ondernemersvaardigheden en branchekennis te ontwikkelen. Na hun afstuderen zijn ze klaar en gemotiveerd om zich aan te sluiten bij de opwindende en levendige Creatieve Industrieën. Onze afgestudeerden krijgen niet alleen geweldige banen - onze arbeidsparticipatie van afgestudeerden is 97% - 28% start een eigen bedrijf. Dit is vier keer hoger dan het Britse gemiddelde. Het koesteren van deze ondernemersgeest is de sleutel tot hoe we lesgeven. Terwijl Cornwall ons thuis is, is de kijk van Falmouth internationaal. Ons portfolio is steeds meer wereldwijd gericht en plaatst ons in de voorhoede van het leveren van eersteklas onderwijs, waar ter wereld u zich ook bevindt. Ons personeel, met hun industriële banden en bewezen ervaring in de commerciële sector, zal centraal staan bij het succesvol aanbieden van deze baanbrekende nieuwe cursussen. Dit is uw kans om erachter te komen waarom Falmouth nummer één is.

Studeren flexibel met Falmouth University

Falmouth University heeft een bewezen staat van dienst en heeft een aanzienlijke reputatie opgebouwd als springplank voor de loopbaan van studenten over de hele wereld en in veel van de gerenommeerde toonaangevende creatieve bedrijven. Het flexibel studeren van Falmouth University-programma's, waar je ook bent, biedt je de mogelijkheid om te studeren met een persoonlijke snelheid of intensiteit die bij je past en die past bij onregelmatige werkschema's. De creatieve sector is wereldwijd DE groeisector. Of u nu uw carrière wilt verbeteren of uw carrière in de creatieve sector wilt beginnen, de flexibele leerprogramma's van Falmouth University voorzien u van de juiste vaardigheden en kennis om dit te doen, zonder uw inkomen en loopbaanontwikkeling te onderbreken. We moedigen iedereen die wereldwijd in de creatieve sector werkt aan om nooit te stoppen met ontwikkelen.

Onze cursussen zijn rigoureus, praktisch en ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden om een effectieve professional te worden in uw praktijkgebied. Alle modules worden online ontwikkeld en gegeven door Falmouth-academici die experts zijn in hun vakgebied. Onze aanpak ondersteunt u bij elke stap en zorgt voor een leerervaring die van dezelfde kwaliteit is als onze mastercursussen op de campus.

Belangrijkste functies

 • Leer flexibel thuis, op de werkplek of onderweg waar ook ter wereld
 • Verhuizen is niet nodig, loopbaanonderbreking niet nodig of een visum aanvragen
 • Gestructureerd om u te helpen de cursus binnen twee jaar na een deeltijdstudie af te ronden
 • Studeer naast en netwerk met andere studenten van over de hele wereld
 • Hoogwaardig online onderwijs: beknopte lezingen en digitale bronnen ontwikkeld door onze toonaangevende academici die u de modules onderwijzen
 • Eersteklas academische ondersteuning: er zijn elke dag docenten beschikbaar om u te begeleiden en feedback te geven
 • Leeractiviteiten die je helpen om theorie toe te passen in de praktijk
 • Rijke feedback van docenten en peers, met live feedbacksessies
 • Alle beoordelingen worden online genomen en ingediend
 • Regelmatige mogelijkheden voor persoonlijke ontmoetingen met docenten, medestudenten en sprekers uit de industrie, zowel in Falmouth als op internationale locaties
 • Alles wat je nodig hebt is beschikbaar op ons intuïtieve online leerplatform; je hoeft geen tech-wizard te zijn om te genieten van online studeren met Falmouth
 • De MA-prijs is qua titel en kwaliteit gelijk aan die voor onze campusgebaseerde cursussen

Statistieken

Studentenpopulatie: 4700+ studenten uit 100+ landen
Werkgelegenheidsgraad: 97% (28% richtte een eigen bedrijf op)

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Vragen