Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Invoering

Opgericht op 29 augustus 1985, had FCU altijd de opdracht om het hoger onderwijs op een praktische en toegankelijke manier aan professionals en ministers te geven, en hen voor te bereiden hun roeping met christelijke stichtingen te volbrengen. De universiteit promoot wereldwijd educatieve afstandsonderwijseducatieprogramma's via video, onafhankelijke studie en onlineklassen met gekwalificeerde docenten en gebruik van de modernste technologische infrastructuur.

Missie

Geef praktisch en toegankelijk hoger onderwijs aan professionals, leken en predikanten, om hen voor te bereiden om hun roeping te vervullen, met een christelijke basis.

Visie

Een instelling van mondiale reikwijdte zijn die professionals en geleerden toerust en verbindt om vooruitgang te boeken in het leven met doel en belangrijke prestaties, door een transformationele impact geworteld in christelijke principes.

Waarom FCU?

 • Opgericht in 1985, uitgegroeid van een theologisch seminarie tot een wereldwijde universiteit.
 • Cursussen worden in verschillende indelingen aangeboden, waardoor flexibele planning mogelijk is: online, live uitgezonden en in de klaslokalen.
 • De programma's zijn beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.
 • Internationale evenementen die regelmatig worden gehouden in de Verenigde Staten en in andere delen van de wereld, voor het uitwisselen van kennis en ervaringen.
 • Persoonlijke communicatie gedragscursus opgenomen in alle programma's, met een profielrapport aan elke student.
 • Een netwerk van docenten van verschillende nationaliteiten en professionele contexten.
 • Betaalbare prijzen en toegankelijke betaalmogelijkheden.
 • Mogelijkheid om gekwalificeerde levenservaringen te valideren om te tellen als een beperkt aantal studiepunten (alleen Associate en Bachelor's degree).
 • Toegewijd aan christelijke principes van leven en zaken.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Boodschap van de president

Beste toekomstige student,

Er zijn zoveel uitdagingen in het leven die ons ervan weerhouden om te bereiken wat we willen zijn. Stel je voor dat je een rivier voor je hebt. Aan de andere kant staat een lommerrijke boom met prachtig fruit op je te wachten. Je wilt de rivier oversteken om dat heerlijke fruit te krijgen. De kracht van het stromende water maakt de doorgang echter onmogelijk. Dit is wat er in ons leven gebeurt: we weten waar we naartoe willen gaan, maar we denken dat er obstakels zijn die ervoor zorgen dat we onze doelen niet bereiken. Stel je nu voor dat je een touw hebt dat over het water gaat en aan de boom is vastgemaakt. Met behulp van het touw kun je de rivier oversteken. Alle obstakels worden overwonnen. Al je inspanningen zullen je nu de overwinning geven door de rivier over te steken, je dromen jouw doelen.

God plaatst zoveel uitdagingen binnen het bereik van de kansen voor ons leven. Hij geeft de uitdagingen. Maar Hij geeft ook genade mee met de kansen. Hij geeft ons ook de visie die ons zal helpen onze doelstellingen te bereiken. Hij geeft ons het touw. Als we door geloof worden toegewijd, zal de visie ons helpen de kansen die God ons heeft geschonken, aan te nemen. Deze visie is het touw dat aan de boom is vastgemaakt en dat ons naar succes zal leiden. Door je inschrijving bij onze universiteit, begin je aan een nieuwe fase in je leven. Om de graad te behalen zal een uitdaging voor je zijn, maar God zal met je zijn, en je de visie en het vermogen geven om succes te behalen. Je bent eerder een van onze overwinnaars. Welkom bij onze universiteit. We vertrouwen erop dat je al je lessen en professoren uitdagend en verrijkend zult vinden in je leven als je ijverig studeert.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Locaties

 • Orlando

  5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

  Vragen