Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

Invoering

Fremont College is opgericht vanuit het principe dat onderwijs de basis is voor groei en dat studenten de kans moeten krijgen om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Fremont College werkgevers, de docenten en het personeel van Fremont College mening dat iedereen die hard wil werken en de wens heeft om zijn leven ten goede te veranderen, toegang verdient tot onderwijs van wereldklasse.

Door de beste technieken uit meerdere instellingen en theorieën te combineren, streeft Fremont College ernaar een innovator te zijn in het beroepsonderwijs. Fremont College is gegroeid in omvang, kwaliteit en innovatie. Nieuwe hoofdstukken worden elke dag geschreven door Fremont College 's werkgevers, alumni, studenten, docenten, en opmerkelijke adviesraad als ze een deel van de Fremont College verhaal.

Onze missie is om de kloof tussen het traditionele klaslokaal en de 21e-eeuwse werkplek te dichten en onze afgestudeerden in staat te stellen bij te dragen aan de gemeenschap door een effectieve educatieve ervaring te bieden op basis van innovatieve instructiemethoden.

Locaties

Locaties
  • Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

Vragen