Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Invoering

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

De Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) is gewijd aan de afstand en de aanwezigheid onderwijs.

De Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) gebruik als dat kader de twee werelden van universiteit en training.


FUNIBER heeft als doel om uit te zenden en te delen Spaanse kennis met Ibero-Amerikaanse volk. Sinds de oprichting in 1997 in Barcelona, ​​Spanje, is FUNIBER voortdurend uitgegroeid tot een academische en professionele netwerk in vijfentwintig landen.

FUNIBER is een wetenschappelijke en onderzoekende universitaire instelling dat professionele universiteiten en instellingen stropdassen naar een Global Education dat de lokale identiteit respecteert bieden. drie fundamentele operatieve assen FUNIBER zijn:

- Het bevorderen van de oprichting van de inter-universitaire programma's (programma's tussen universiteiten). FUNIBER bevordert de programma's die de toegang tot double-titled academische graden mogelijk te maken. De studies zijn voor de Masters, maar er zijn post-opleidingen geïntegreerd onder hen. Aan de ene kant, diploma's, Specialisaties, en Extension Courses, onder anderen, die zijn van een kortere duur. Aan de andere kant-klas op basis van studies voor een doctoraat.


- Om de ontwikkeling en de activiteiten van internationale samenwerking projecten te ondersteunen. FUNIBER bevordert de samenwerking en de economische ontwikkeling, dat is waarom het werkt op het gebied van opleiding en neemt deel aan de samenwerking en ontwikkeling met een scala aan instellingen die aan projecten van de ontwikkeling en / of internationale samenwerking te werken.


- Oplossingen voor op maat gemaakte onderwijs en kennis management voor bedrijven en instellingen. Aan de ene kant, FUNIBER ontwikkelt en werkt samen met bedrijven, bedrijven en business groups in een adviserende rol gericht op het genereren van op maat gemaakte educatieve programma's. Aan de andere kant biedt FUNIBER overleg in kennis management processen, die bijdragen innovaties en oplossingen die gaan van strategische-knowledge management modellen op basis van TICs van Kennis Corporative Portals.

De groeiende en wereldwijde aanwezigheid van FUNIBER is te wijten aan een didactisch model dat de samenwerking en de samenwerking tussen de naties om mensen formatie te verrijken bevordert. Dit model is het resultaat van meer dan acht jaar ervaring van FUNIBER lesgeven graduate afstand semi-bijwonen en niet bijwonen van virtuele internationale projecten van de samenwerking en de vorming van enterprise. Dit garandeert een model dat effectieve resultaten te leveren met betrekking tot de leer investeringen aangenomen versus rendement vorming kennis en persoonlijke en organisatorische leren. Dit alles omdat de educatieve model FUNIBER's staat garant voor een hoge kwaliteit mondiale vorming.

Locaties

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Vragen