Keystone logo
FutureLearn

FutureLearn

FutureLearn

Invoering

Leer online nieuwe vaardigheden met topdocenten

Leer 100% online met universiteiten van wereldklasse en experts uit de industrie. Ontwikkel je carrière, leer een nieuwe vaardigheid of volg je hobby's met flexibele online cursussen.

Waarom FutureLearn ?

Leer alles

Of je je nu als professional wilt ontwikkelen of een nieuwe hobby wilt ontdekken, daar is een online cursus voor. Je kunt zelfs nog verder leren met online programma's en graden.

Leer samen

Sluit je aan bij miljoenen mensen van over de hele wereld die samen leren. Online leren is net zo eenvoudig en natuurlijk als chatten met een groep vrienden.

Leer met experts

Ontmoet docenten van topuniversiteiten en culturele instellingen, die hun ervaringen delen via video's, artikelen, quizzen en discussies.

De kracht van sociaal leren: een effectieve manier van leren

FutureLearn biedt u een krachtige nieuwe manier om online te leren. Elke cursus is ontworpen volgens de principes van effectief leren, door middel van verhalen vertellen, discussiëren, zichtbaar leren en het gebruik van gemeenschapsondersteuning om vooruitgang te vieren.

Leren door verhalen te vertellen

Elke partneruniversiteit heeft een complete leerervaring ontworpen, gepresenteerd door vooraanstaande academici in hun vakgebied. In plaats van lange lezingen in de klas uit te zenden, worden ideeën geïntroduceerd via video's en artikelen van hoge kwaliteit. Vervolgens kunt u bespreken wat u hebt geleerd, uw nieuwe kennis testen met interactieve quizzen die nuttige antwoorden bieden en de mogelijkheid bieden om het opnieuw te proberen als een antwoord onjuist is. Elke cursus vertelt stap voor stap een verhaal met onderweg uitdagingen en nuttige tips om uw begrip te testen en op te bouwen.

Discussie om te leren

We leren het beste wanneer we ideeën delen en bespreken met medeleerlingen, om hun verschillende ervaringen en perspectieven te begrijpen en om de hiaten in onze eigen kennis op te vullen. Maar niet iedereen vindt het leuk om sociaal te zijn, dus in plaats van onze studenten naar afzonderlijke discussieforums te sturen, kunt u uw opmerkingen naast de inhoud toevoegen.

U kunt beginnen met het lezen van wat andere mensen over het onderwerp te zeggen hebben, en daarna meedoen als u er klaar voor bent. Als u een opmerking bijzonder leuk vindt, kunt u ervoor kiezen om de auteur te volgen, zodat u gemakkelijk de mensen en opmerkingen kunt vinden die u het meest interesseren.

We bouwen de komende maanden voort op deze concepten van 'discussie in context' en 'volgen', zodat sociaal leren minder als een gedwongen gesprek voelt en meer als een praatje met vrienden over je ideeën en wat je hebt geleerd.

Zichtbaar leren

Een manier om het leren te verbeteren, is door het proces zichtbaar te maken, zodat je weet wat er gaat komen, waar je bent in de cursus en hoe ver je bent gekomen. De takenlijst geeft u een overzicht van de cursus, toont de activiteiten voor elke week en houdt een overzicht bij van wat u hebt voltooid.

De profielpagina geeft een samenvatting van uw eigen activiteit, inclusief uw cursussen en eventuele opmerkingen die u heeft gemaakt. We zullen deze uitbreiden met verdere wegwijzers voor de koers en indicaties van je voortgang.

Door de gemeenschap ondersteund leren

Een intensief tutormodel kan niet werken voor grootschalige gratis cursussen, dus we moeten online ondersteuning bieden zonder een groot netwerk van docenten. De oplossing is om de kracht van de gemeenschap te benutten, waar leerlingen onmiddellijk gebruik kunnen maken van hun nieuw verworven vaardigheden door hun kennis met hun leeftijdsgenoten te delen.

Het volgen van andere leerlingen maakt deel uit van een krachtig systeem dat we aan het bouwen zijn, waarmee u goede bijdragen kunt erkennen en mensen die nuttig advies geven kunt promoten en uw eigen reputatie kunt ontwikkelen. Op deze manier komt succes niet alleen door het behalen van een opdracht en het voltooien van een cursus, maar ook door een bijdrage te leveren aan de FutureLearn gemeenschap.

Grootschalig sociaal leren

Al deze benaderingen moeten werken met een groot aantal leerlingen, zodat opmerkingen niet zomaar voorbij flitsen en reputatie in de loop van de tijd kan worden opgebouwd. Daarom hebben we besloten om een nieuw grootschalig sociaal leerplatform te creëren, op basis van expertise van The Open University, BBC, social media-ontwerpers en onze FutureLearn partners. Het is een nieuwe manier van leren.

Notes

Zichtbaar leren is geïnspireerd op het werk van John Hattie. Ga voor meer informatie naar visible-learning.org.

Het model voor gemeenschapsondersteuning komt uit het werk van Diana Laurillard over gesprekskaders voor formeel leren.

138409_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

FutureLearn

Kies een cursus

Blader door onze cursuslijst om iets te vinden waarover u meer wilt weten. We hebben cursussen in een breed scala aan onderwerpen en voegen altijd meer toe. Cursussen variëren in lengte. De meeste zijn zes tot tien weken, maar we hebben ook enkele kortere cursussen van twee en drie weken.

Lees recensies van FutureLearn cursussen om te zien hoe andere leerlingen online leren met FutureLearn .

Misschien wilt u een vriend uitnodigen om met u mee te doen? Je kunt dit doen via e-mail en sociale media wanneer je lid wordt.

Leer gratis, upgrade of koop Unlimited

U kunt kiezen hoe u onze online korte cursussen leert. Dit is het verschil tussen gratis leren, upgraden en onbeperkt kopen:

Gratis

Toegang tot de cursus voor de duur + 14 dagen, ongeacht wanneer je lid wordt

Upgrade

  • Toegang tot de cursus zolang deze bestaat op FutureLearn
  • Toegang tot cursustoetsen als die er zijn
  • Een gedrukt en digitaal prestatiecertificaat of deelnemingsverklaring wanneer u in aanmerking komt

Onbeperkt

  • Toegang tot uw keuze uit honderden online korte cursussen en tests gedurende een jaar
  • Een printbaar digitaal certificaat van voltooiing voor alle korte cursussen zodra je in aanmerking komt
  • De vrijheid om de inhoud van een van de cursussen waarvoor je een digitaal certificaat hebt behaald te bewaren
  • De flexibiliteit om uw korte cursussen binnen een jaar in uw eigen tijd af te ronden

Stel jezelf voor

Terwijl u wacht tot de cursus begint, kunt u uw profielpagina invullen zodat andere studenten meer over u te weten kunnen komen. Je profiel vind je in het menu rechtsboven in het scherm.

We sturen je een e-mail om je te laten weten wanneer de cursus begint. Als je je al lang van tevoren hebt aangemeld, sturen we je ook een e-mail om nog een maand te gaan om je voor te bereiden op de cursus.

Start de cursus

Zodra de cursus begint, verschijnt er een link op uw cursusdashboard. Dit brengt u naar de lijst 'Te doen' van de cursus, die u laat zien wat u vervolgens moet doen.

Te doen

FutureLearn cursussen zijn onderverdeeld in weken. Deze bevatten verschillende activiteiten die u binnen een week moet voltooien, elk opgebouwd uit een reeks eenvoudige stappen om u te helpen leren. Elke week krijgt een beschrijvende naam, zodat je altijd weet wat er wordt verwacht, en je kunt er zelfs tussen navigeren om te zien wat er aankomt, of om vanaf het begin bij te praten als je laat begint.

Video's, audio en artikelen

Je kunt leren door video's te bekijken, naar audio te luisteren en artikelen te lezen. Veel van deze stappen worden gevolgd door korte quizzen om u te helpen controleren of u het begrepen heeft.

Opmerkingen in de kantlijn

Elk artikel, video of stuk audio heeft een ruimte waar studenten kunnen reageren en vragen kunnen stellen. Dit verschijnt in de marge op grote schermen of wordt hieronder onthuld op kleine schermen.

Je kunt onderwerpen met elkaar bespreken en docenten bieden begeleiding en beantwoorden vragen. Druk op de reactieknop om deel te nemen aan het gesprek.

Markeer als compleet

Aan het einde van elke stap bevindt zich een schakelaar waarmee u deze als voltooid kunt markeren. Hierdoor wordt uw 'Te doen'-lijst bijgewerkt, maar als u de schakelaar uitschakelt, gaat u niet verder met de volgende stap. Als je niet zeker weet of je iets goed hebt begrepen, kun je het achterlaten en er later op terugkomen.

Discussie

Af en toe kom je een discussiestap tegen, waarbij je een onderwerp krijgt om met medeleerlingen over te praten. Praten over ideeën is echt een geweldige manier om informatie te leren en te consolideren, dus probeer het eens, zelfs als je het een hele uitdaging vindt!

Werkzaamheid

Wil je weten waar iedereen nu over praat? Ga naar de cursusactiviteitspagina om te zien welke vragen je kunt helpen beantwoorden en over welke onderwerpen wordt gediscussieerd.

Antwoorden

Zodra u begint met reageren, krijgt u waarschijnlijk antwoorden van andere studenten. Je ziet deze op de antwoordenpagina. Je krijgt ook e-mailmeldingen zodat je nooit een antwoord mist.

Volgen

Iemand gezien die interessante punten maakt en geweldige vragen stelt? Druk op de knop 'Volgen' op hun profielpagina en je kunt de discussies filteren om de mensen waarin je het meest geïnteresseerd bent op te nemen. Als iemand je volgt en je volgt, kun je samen leren.

quizzen

Veel activiteiten omvatten een quiz, een moment om te pauzeren en te controleren hoe goed je de belangrijkste punten uit de vorige video of het artikel hebt begrepen voordat je verder gaat. De quizzen worden niet gescoord, je krijgt een onbeperkt aantal pogingen bij elke vraag en we geven je feedback en hints bij elke poging.

Tests

Als je je cursus hebt geüpgraded, kun je tests afleggen. Tests werken op vrijwel dezelfde manier als quizzen, maar tests worden gescoord en zijn beperkt tot drie pogingen. Deze tellen mee voor uw algemene beoordeling en zijn ontworpen om uw kennis te testen. We geven je drie punten als je de eerste keer een goede vraag hebt, twee bij je tweede poging en één bij je derde.

opdrachten

Veel van onze cursussen bieden je ook de mogelijkheid om opdrachten te doen en feedback te krijgen van andere studenten over de cursus. Elke opdracht wordt geleverd met duidelijke instructies voor het schrijven of maken van je opdracht, en geeft constructieve feedback aan anderen. Het is een geweldige kans om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen en tips te krijgen over hoe je kunt verbeteren.

De cursus voltooien

Als je klaar bent met je cursus, als je een upgrade hebt uitgevoerd en aan de vereisten voor een certificaat hebt voldaan, ontvang je een digitaal certificaat en later een gedrukt certificaat om je te helpen je leerproces te demonstreren.

Als je niet hebt geüpgraded, heb je nog steeds de kans wanneer je de cursus hebt voltooid. Als u een upgrade uitvoert, kunt u teruggaan en alle tests voltooien om een certificaat te behalen.

Kies de volgende cursus

Onderwijs is besmettelijk: we zijn ervan overtuigd dat je zo veel zult genieten van de FutureLearn ervaring dat je je hebt aangemeld voor een andere cursus voordat de eerste is voltooid!

Locaties

  • London

    1-11 Hawley Crescent, , London

Vragen