Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Online doctoraatsprogramma in innovatiemanagement
GBSB Global Business School - Online programs

Online doctoraatsprogramma in innovatiemanagement

Spain Online, Spanje

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24.000 *

Afstand leren

* voor niet-Europese aanvragers | € 12.000 voor Europese aanvragers

Invoering

De Online PhD in Innovation Management aan GBSB Global Business School is ontworpen om internationale studenten voor te bereiden op een succesvolle academische carrière. Dit programma verbetert onderzoeksvaardigheden en biedt een solide basis in innovatiemanagement, digitale bedrijven, kunstmatige intelligentie, kennismanagement, ondernemerschap en technologisch innovatiemanagement.

Studenten doen essentiële onderzoekskennis op en raken vertrouwd met de nieuwste trends op het gebied van innovatiemanagement. Studeren bij GBSB Global biedt de flexibiliteit van online leren, zodat je je studie in balans kunt brengen met professionele en persoonlijke verplichtingen. Onze ondersteunende omgeving zorgt ervoor dat je goed bent uitgerust om academisch en professioneel te gedijen.

Programma Hoogtepunten

  • Ontwikkel je onderzoeksvaardigheden: Verbeter je onderzoeksvaardigheden door middel van intensieve cursussen, die je voorbereiden op studies en onderzoek op academisch niveau.
  • Uitgebreide academische voorbereiding: Krijg een sterke academische basis in essentiële onderwerpen zoals ondernemerschap, innovatiemanagement en keuzeonderwerpen.
  • Flexibel online leren: Profiteer van de flexibiliteit van online studeren, zodat je je professionele en persoonlijke verplichtingen in balans kunt houden.

Accreditaties

De Malta Further & Higher Education Authority (MFHEA) erkent het programma officieel en is afgestemd op het Europees kwalificatiekader voor een leven lang leren.

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Waarom studeren aan GBSB Global Business School - Online programs

Over de school

Vragen