Keystone logo
Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Invoering

Over Georgetown University


Georgetown University is een particuliere, non-profit, geaccrediteerde universiteit in Washington, DC. Georgetown, opgericht in 1789 door John Carroll, is de oudste katholieke en jezuïetenuniversiteit van Amerika. Tegenwoordig is Georgetown een belangrijke internationale onderzoeksuniversiteit. Het heeft negen scholen, een aangesloten ziekenhuis en vele hooggeplaatste afgestudeerde programma's.


Missie, visie en waarden

De missie en waarden van Georgetown weerspiegelen de jezuïetentraditie van het opleiden van de hele persoon. De universiteit bevordert een omgeving waar studenten zich kunnen ontwikkelen door middel van reflectie, service en onderzoek.


Inschrijving, Aanwezigheid, Afstuderen

Op basis van de gegevens van het najaar van 2015 bedroeg de inschrijving voor afgestudeerden ruim 10.500 studenten. De opkomst van de afgestudeerden was als volgt.

  • 31% deeltijd en 69% voltijdstudent
  • 11% schreef zich in voor afstandsonderwijs
  • 1.800 bachelors, 3.300 masters, 950 doctoraatsgraden


Financiële hulp

Georgetown University accepteert financiële steunaanvragen van afgestudeerde studenten gedurende het academiejaar. Studenten die federale financiële hulp aanvragen, moeten een FAFSA indienen. Studenten die in aanmerking komen, kunnen mogelijk leningen of beurzen ontvangen. De Georgetown University Graduate School biedt mogelijk beperkte beurzen, assistentschappen en beurzen. Deze zijn gebaseerd op academische kwalificaties.

Om te voldoen aan de federale VISA-voorschriften, komen internationale studenten niet in aanmerking om cursussen uitsluitend online te volgen. Georgetown University kan nog niet online formaten in elke staat aanbieden voor elk online programma.


Start data

Programma's kunnen specifieke startdata hebben op basis van academische semesters. MPS-opleidingen starten bijvoorbeeld in de herfst-, zomer- en voorjaarssemesters.


Faculteit

Georgetown University heeft meer dan 1.450 voltijdse en 1.050 deeltijdse faculteiten. Onder de instructeurs van Georgetown zijn voormalige diplomaten, volksgezondheidsfunctionarissen, economen, wetenschappers, CEO's en andere experts uit de industrie. Over de disciplines, faculteit leden hebben geavanceerde graden van de Ph.D. en JD aan de MA, MBA en M.Ed., onder anderen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Washington

    Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

    Vragen