Keystone logo
Golf Management Institute of Canada Laurier MBA - Specialisatie in Golf & Resort Management
Golf Management Institute of Canada

Laurier MBA - Specialisatie in Golf & Resort Management

Oakville, Canada

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Eenjarige, voltijdse MBA

Sinds 1976 levert het Lazaridis Master of Business Administration (MBA) -programma een innovatief, professioneel bedrijfseducatieprogramma van wereldklasse. We waren de eerste Canadese universiteit die een eenjarig, voltijds MBA-programma aanbood voor kandidaten die het diploma in de kortst mogelijke tijdspanne wilden behalen. Dit werd mogelijk gemaakt door het ontwerpen van een intensief geïntegreerd kerncurriculum dat u tegelijkertijd blootstelt aan verschillende belangrijke disciplines.

Real-time, praktisch onderwijs

Je neemt deel aan verschillende oefeningen en activiteiten die zijn ontworpen om te laten zien hoe alle elementen van het bedrijf worden geïntegreerd in effectieve besluitvorming. Na deze funderingsperiode heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in verschillende vakgebieden terwijl je waardevolle praktische expertise opdoet door middel van casestudy's, een reeks groepsprojecten en een veldadviesproject, allemaal geleverd in onze ondersteunende onderwijscultuur.

Met de extra ondersteuning van loopbaanservice en professionele ontwikkelingsactiviteiten, kunt u de persoonlijke managementvaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om een zelfverzekerde, goed afgeronde professional te worden.

Gelegen in het centrum van de technologiedriehoek van Canada, loopt het eenjarige MBA-programma van augustus tot augustus. Het programma is concurrerend geprijsd en biedt je de kans om deel uit te maken van een van de grootste internationaal erkende business schools van Canada, gebouwd op een reputatie van toonaangevend onderzoek, bekroonde toegewijde faculteit en een superieure studentenervaring.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Britse MBA-cursus
  • Oxford, Verenigd Koninkrijk
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
 • Online wereldwijde MBA
  • Hull, Verenigd Koninkrijk
 • Master of Business Administration (60 sp.) Algemeen management (online)
  • Berlin, Duitsland