Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Invoering

Grace Education is al bijna een decennium een toonaangevend instituut voor e-learningcentra voor studenten en professionals dat toelatingsadvies en toelatingsexamenvoorbereiding voor hogescholen, bedrijven en graduate schools combineert met arbeidsbemiddelingsdiensten, loopbaanbeheer en leiderschapsontwikkelingstraining om levenslang academisch te cultiveren. progressie en voortdurende professionele evolutie.

Solliciteren op een hogeschool, MBA, business school of graduate school (kunst en wetenschappen, boekhouding, architectuur, rechten, medische, verpleegkundige programma's, enz.)?

Op zoek naar een baan en / of hoop je van loopbaan te veranderen?

Laat ons u helpen uw weg te vinden en te komen waar u heen wilt.

Laat ons je helpen bij het maken van de beste onderwijs- en carrièrekeuzes.

Leer en word je beste met Grace Education .

Invoering

Grace Education biedt digitale, gepersonaliseerde, uitgebreide professionele toelatingsadviezen en voorbereidende diensten voor toelatingsexamens om studenten te begeleiden door alle fasen van het toelatingsproces voor hogescholen, bedrijven, masters en graduate school (kunsten en wetenschappen, boekhouding, architectuur, techniek, rechten, medische, verpleegprogramma's, enz.) voor bijna een decennium.

Bij Grace Education zijn we meer dan een traditioneel eenmalig adviesbureau voor toelating tot één dienst. In tegenstelling tot geen enkel ander toelatingsadviesbureau, onze consultants en professionals van Harvard en andere wereldvermaarde, blijven internationale instellingen aanwezig voor onze studenten lang nadat ze tot school zijn toegelaten. Wij zijn een van de weinigen die formele professionele loopbaanontwikkeling, leiderschapscoaching en arbeidsbemiddeling aanbiedt. We hebben met succes kandidaten geplaatst bij veelbelovende start-ups, opkomende middelgrote bedrijven en grote fortuinen van vijfhonderd bedrijven, waaronder Apple, Google, Microsoft en anderen.

Elke academische keuze en beslissing daarna heeft invloed op de toekomstige professionele carrière van een student. Onze missie is om studenten gedurende hun hele leven te begeleiden en te coachen bij het navigeren door hun individuele academische en professionele vooruitgang.

Missie

A Grace Education begeleidt studenten gedurende hun hele academische en professionele leven en inspireert het beste in elk om het beste voor iedereen te zoeken.

Onze geschiedenis

Grace Education is in 2012 opgericht door een voormalig Admissionado-toelatingsconsulent, afgestudeerd aan Harvard en de London School of Economics en aan de New York Times gepubliceerde auteur. en leiderschapsontwikkelingsinstituut.

Sinds de oprichting cultiveert Grace Education een groeiend internationaal netwerk van voornamelijk door Ivy-League opgeleide consultants met verschillende professionele achtergronden die blijk hebben gegeven van een bewezen en sterke betrokkenheid bij zowel onderwijs als werkgelegenheid. Elke student en professional die voor Grace Education kiest, krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Na de eerste brainstormsessies bepalen de Grace Education coach en -student een strategie met doelstellingen op korte, middellange en lange termijn.

Onze toegevoegde waarde

Bij Grace Education doen we veel meer dan alleen toelatingsbegeleiding. In tegenstelling tot traditionele adviesbureaus, bieden we professioneel loopbaanbeheer, advies over leiderschapsontwikkeling en arbeidsbemiddelingsdiensten voor professionals op junior-, mid- en senior-niveau die op zoek zijn naar loopbaanontwikkeling of overgang naar een graduate studie of een nieuwe baan. We beschouwen de onderwijs- en werkgelegenheidsdoelstellingen van een kandidaat niet alleen als volledig afzonderlijke en onderscheiden missies. Integendeel, Grace Education en de OESO, talrijke economen, sociale wetenschappers en andere experts zijn van mening dat onderwijs en werkgelegenheid altijd met elkaar verbonden zijn. Wat dit concreet betekent, is dat als een middelbare scholier voor Grace Education kiest, we de tools en middelen hebben om hem of haar niet alleen te begeleiden bij het behalen van de doelstellingen voor toelating tot de universiteit, maar we zijn ook beschikbaar om hem te helpen bij het zoeken naar een zomerstage, het zoeken naar werk na het afstuderen. van universitaire, graduate school toelatingsbegeleiding, evenals midden- tot senior-werkzoekingen daarna. Met andere woorden, Grace Education is gepositioneerd om zowel studenten als professionals te begeleiden en hun hele academische en professionele traject in kaart te brengen en te testen, beginnend vanaf de middelbare school of op elk moment in hun leven.

Tot op heden zijn we succesvol geweest. Sinds de oprichting heeft Grace Education haar studenten begeleid om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het toelatingsproces voor hogescholen en universiteiten, en om junior, mid-level en senior professionals te begeleiden die op zoek zijn naar loopbaanontwikkeling of overgang naar een graduate studie of nieuwe banen.

Belangrijke statistieken

97% acceptatiegraad voor hogeschool-, MBA-, master- en graduate-programma's, waaronder: Harvard, Columbia, University of Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC en vele anderen.

Sinds 2012 hebben klanten van Grace Education meer dan $ 1 miljoen aan studiebeurzen ontvangen van topbedrijven en graduate schools over de hele wereld.

Hoe Grace Education begeleidt

Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen om je te helpen bij het brainstormen, bedenken, strategiseren en uitvoeren van je unieke actieplan om je toegelaten te krijgen tot het bedrijfsleven of de graduate school (kunsten en wetenschappen, boekhouding, architectuur, techniek, financiën, rechten, medische, verpleegkundige programma's) , enzovoort.). Bij Grace laten we je nooit in de steek nadat je bent toegelaten. We staan aan uw zijde om u ook te helpen nadenken over en het opbouwen van uw loopbaanontwikkelingspad tijdens de graduate school en daarna.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Waarom voor ons kiezen?

97% van onze studenten werd toegelaten tot topopleidingen van hun keuze. Scholen die toelating verlenen zijn onder andere Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe en nog veel meer. Er is geen magische formule. We werken gewoon dag en nacht met u samen aan elk aspect van uw aanvraag om de unieke sterke punten ervan te benadrukken, waardoor uw toelatingskansen worden gemaximaliseerd.

pricing

50% - 60% minder dan dat van toonaangevende concurrenten. Onze prijzen weerspiegelen nauwkeurig de waarde van onze e-learningproducten en -diensten. Weet dat dure prijzen absoluut geen toegangsgarantie bieden.

Key Services

 • Applicatie Essay-consult
 • Toelating Interview Coaching
 • Adviesbrief Consultatie
 • Professioneel Curriculum Vitae (CV) consult
 • Fellowship / Scholarship Search / Application Consultation
 • Wachtlijst Toelating Consult
 • Toelatingsexamen testvoorbereiding
 • TOEFL-toelatingsoverleg
 • Loopbaanadvies en plaatsing

Locaties

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Vragen