Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Invoering

Wanneer u kiest Greenwich School of Business en Finance (GSBF), U kiest een ervaring die u uitdaagt en inspireert. Wij zijn een decennium oude instelling die een breed scala aan cursussen aanbiedt op het gebied van business management, variërend van diploma's tot diploma's aan studenten wereldwijd.

GSBF Wordt bevorderd door hooggekwalificeerde professionals met vele jaren commerciële en academische ervaring. De gemiddelde kwalificatie van de professionals die werken bij GSBF Is Post Graduate met 12 jaar plus werkervaring zowel in academische en zakelijke gebieden. Wij bieden online, zeer flexibele programma's aan, gericht op professionals die het leven leiden. Als student op GSBF U kunt op elk gewenst moment uw opleiding afronden - van overal met behulp van een desktop / laptop / tablet of een ander mobiel apparaat. Mensen die op onze programma's solliciteren, zijn onder meer:

 • Succesvolle managers, leidinggevenden en professionals die willen vooruit in hun carrière.
 • Ambitieuze mensen die hun gekozen carrière snel willen volgen.
 • Degenen die een nieuwe onderneming willen starten of de huidige naar een hoger niveau brengen.

Greenwich School of Business en Finance (GSBF) Streeft ernaar om een ​​ondersteunende maar toch strenge leeromgeving te bieden om studenten te helpen hun potentieel te bereiken en hun carrière aspiraties succesvol te behalen. Wij bij GSBF Wij zijn trots op het creëren van een professionele en vriendelijke omgeving voor iedereen die met ons komt leren.

Wereldberoemde Kwalificaties

Groot-Brittannië heeft enkele van de beroemdste universiteiten ter wereld, waaronder de Universiteit van Cambridge en de Universiteit van Oxford. Instellingen in het Verenigd Koninkrijk hebben een welverdiende reputatie verdiend voor een hoog niveau van kwaliteit en hoge standaarden van het onderwijs. Door te studeren in het Verenigd Koninkrijk, zult u deel uitmaken van dat educatieve erfgoed.

 • Onze programma's zijn kosteneffectief
 • U kunt op elk gewenst moment studeren - overal
 • Bij uitstek geschikt voor werkende professionals

Redenen om te studeren met ons

Professioneel: De kwalificaties die bij GSBF worden aangeboden zijn ontwikkeld om u te helpen bij het behalen van vaardigheden die nodig zijn om te slagen en een verschil op de werkplek te maken.

BETAALBARE: Alle kwalificaties aangeboden bij GSBF zijn betaalbaar dan traditionele hogescholen en universiteiten.

Flexibele: De kwalificaties zijn super flexibel, 100% online aangeboden. Daarom kunt u vanuit alle delen van de wereld dezelfde accessoires gebruiken via een computer / laptop of een mobiel apparaat. De beoordeling van eenheden / modules is door middel van het indienen van opdrachten.

Kwaliteit verzekerd: Al onze diploma kwalificaties worden toegekend door de toonaangevende universiteiten van Groot-Brittannië via Top Up routes.

Locaties

 • UK Online

  UK Online, Verenigd Koninkrijk

  Vragen