Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Invoering

Bij Holos University Graduate Seminary ( HU ) bereiden we studenten voor om universele principes van spiritualiteit en holistische gezondheid te integreren door middel van zelfontwikkeling, wetenschappelijke verkenning en onderzoek, en medelevende dienstverlening. Holos University is gebouwd op het opleiden van wetenschappers over de hele wereld over onderwerpen die verband houden met subtiele energieën en energiegeneeskunde door middel van interactief afstandsonderwijs. Al meer dan vijftien jaar hebben onze studenten innovatief holistisch onderzoek gegenereerd om de uitgebreide voordelen van spiritueel georiënteerde holistische gezondheid uit te breiden.

De mystieke tradities van vrijwel alle religies bevatten substantiële verwijzingen die betrekking hebben op de subtiele fysieke energieën van het lichaam, de transpersoonlijke aspecten van de geest en de expressieve activiteit van de geest. Deze tradities vormen de kern van holistische mystiek, spirituele begeleiding, counseling-intuïtie en integratieve gezondheidszorg. Holos University Graduate Seminary ( HU ) legt de nadruk op oecumenische spirituele benaderingen die voorzien in een groeiende behoefte aan een inclusieve, holistische en creatieve benadering van het leven in hedendaagse gemeenschappen.

Als een seminarie richt het Holos University Graduate Seminary zich op de spirituele aspecten van haar studies en onderzoek. Als universiteit streeft het At Holos University Graduate Seminary ernaar de hoogste academische normen in onderwijs en onderzoek te handhaven en als brug te dienen tussen academische, wetenschappelijke en religieuze instellingen. Het educatieve ontwerp van het HU programma, gericht op deze basisprincipes, leidt onvermijdelijk tot een nieuw, breder en meer uitgebreid begrip van subtiele energieën, bewustzijn en menselijke transformatie. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

De groepsgrootte van Holos is beperkt tot maximaal tien studenten. Deze klasgrootte resulteert in een magere leerling / leraar-verhouding, die elke leerling de mogelijkheid biedt voor persoonlijke aandacht die bij andere instellingen misschien niet te vinden is.

Holos University gebruikt blended afstandsonderwijs om academische studies aan te bieden op basis van de wetenschappelijke en intuïtieve verkenning van integratieve genezing, toegepaste spiritualiteit en het erkennen van de subtiele energiesferen. Studies leggen de nadruk op zelfontplooiing, wetenschappelijke verkenning en onderzoek, en medelevende dienstbaarheid in de wereld.

Locaties

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Vragen