Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Invoering

Als lid van de VTC Group is de Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) de toonaangevende aanbieder van beroeps- en beroepsonderwijs in Hong Kong, die zich inzet voor het opleiden van professionals die door bedrijfstakken worden gewaardeerd. IVE evolueert mee met de economische ontwikkeling van Hong Kong en heeft een bekwaam en innovatief personeelsbestand opgebouwd dat nodig is in een kenniseconomie.

Uitstekende faciliteiten

Om de leerervaring van IVE-studenten te verrijken, zijn faciliteiten van industriestandaarden opgezet om de werkomgeving te simuleren. Onze laboratoria en centra worden regelmatig geüpgraded om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de sector.

Uitmuntendheid onderwijzen

Ons hooggekwalificeerde docententeam beschikt over solide ervaring in de sector. Met onze unieke "Think and Do"-aanpak, geven onze docenten evenwichtige academische kennis en praktische knowhow die nodig zijn op de eigenlijke werkplek, essentieel voor professioneel succes.

Met de implementatie van programma's voor personeelsontwikkeling blijven onderwijzend personeel op de hoogte van ontwikkelingen in de sector. Studenten kunnen van hun docenten de meest actuele kennis leren en worden uitgerust met competenties voor hun toekomstige ontwikkeling.

Sterk industrieel netwerk

IVE streeft naar langdurige samenwerking met de industrie ter ondersteuning van onze cursusplanning en curriculumontwerp. Ondersteuning door de industrie neemt ook de vorm aan van interactieve leeractiviteiten, kansen voor het bedrijfsleven en arbeidsbemiddeling.

Veelbelovende toekomst

Onze studenten ontvangen consequent talloze prijzen en beurzen, een getuigenis van hun academische uitmuntendheid en uitstekende prestaties. Meer dan 300 beurzen worden verstrekt door bedrijven, beroepsorganisaties en enthousiastelingen.

Campusfuncties

Studenten die deelnemen aan een IVE-programma zullen een verrijkend en leuk studieleven ontdekken. Onze 9 IVE-campussen creëren een interactieve leeromgeving voor studenten om een passie voor leren te cultiveren en hun interesses en talenten te ontwikkelen door middel van verschillende sportieve en culturele activiteiten.

De campussen van IVE over het hele grondgebied zijn volledig uitgerust met essentiële ultramoderne faciliteiten om studenten voor te bereiden op een goed afgerond campusleven. Elke campus was speciaal gebouwd met gespecialiseerde faciliteiten voor studenten van verschillende disciplines om kennis en praktische vaardigheden op te doen in de door hen gekozen gebieden.

    Locaties

    Locaties
    • VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

    Vragen