Keystone logo
International Career Institute

International Career Institute

International Career Institute

Invoering

De International Career Institute (ICI) is een leider in het onderwijs op afstand met een aantal van de meest uiteenlopende cursusaanbod beschikbaar voor studenten. Het maakt deel uit van een netwerk van aangesloten hogescholen in 1978 opgericht, die samen tienduizenden studenten op te leiden jaarlijks wereldwijd.

ICI studenten krijgen vaardigheden die hun kansen op de arbeidsmarkt zal veranderen en het vergroten van hun waarde voor werkgevers. Het Instituut luistert naar de werkgevers, door middel van haar sterke banden met de industrie.

Onze docenten zijn professionals die niet full-time docenten, maar beoefenaars die actief werken in hun vakgebied. ICI heeft momenteel meer dan 50 boeiende carrière en lifestyle gerichte cursussen om een ​​breed scala aan lerende volwassenen, ongeacht de locatie of eerdere ervaring en opleiding.

ICI is internationaal erkend. Het Instituut heeft:

  • Gevestigde formele status met diverse overheid, industrie en kwaliteitsborging lichamen,
  • Ondersteund door professionals wereldwijd,
  • De cursussen worden ontwikkeld in samenwerking met de overheid het onderwijs agentschappen en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven,
  • Afgestudeerden hebben werk verkregen en gevestigde succesvolle bedrijven in een breed scala van industrieën,
  • 32% van ICI studenten zijn in feite de werknemers van bedrijven en overheidsdiensten. Cursuskosten zijn ofwel geheel of gedeeltelijk gefinancierd door de werkgevers geweest.

Locaties

Locaties
  • 27 Old Gloucester St , WC1N 3AX, London

Vragen