Keystone logo
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Invoering

De Instituto Europeo de Posgrado Business School is een van de oprichters van de Spaanse vereniging van bedrijfsscholen (AEEN) en een geassocieerd lid van de Internationale Commissie voor Afstandsonderwijs (ICODE).

Elk jaar worden via het online platform meer dan 1 miljoen lesuren georganiseerd voor studenten van verschillende nationaliteiten (internationaal netwerk). In 2013 studeerden meer dan 2000 mensen aan het Instituto Europeo de Posgrado.

Hiervoor heeft het Instituto Europeo de Posgrado betrekking op directeuren, docenten, professoren en afgestudeerden van de meest prestigieuze universiteiten en business schools van over de hele wereld.

Beurzen en betalingsfaciliteiten

Als u geïnteresseerd bent in het studeren van een master of MBA, kan het Instituto Europeo de Posgrado u helpen 40% beurzen en betalingsfaciliteiten te bieden:

Persoonlijk telefonisch interview

Om in aanmerking te komen voor een beurs, moet de aanvrager een persoonlijk telefonisch interview doorlopen waarin het Instituto Europeo de Posgrado zal proberen vast te stellen of de aanvrager aan de gestelde eisen voldoet.

Deze vereisten houden verband met de persoonlijke, professionele en financiële situatie van de kandidaten. Voor de beoordeling volgen we een strikte volgorde van toepassing.

Betalingsfaciliteiten


Er zijn ook speciale betalingsfaciliteiten, gepromoot door het Instituto Europeo de Posgrado.

Locaties

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Spanje

    Vragen