Keystone logo
Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Invoering

Institute for Humane Education ( IHE ) biedt afstudeerprogramma's, trainingen en middelen voor leraren en changemakers om een rechtvaardigere, menselijkere en duurzamere toekomst te creëren door voorlichting te geven over de onderling verbonden kwesties van mensenrechten, ecologische duurzaamheid en dierenbescherming en het opbouwen van een samenleving van oplossingen. Een oplossing kan onmenselijke en niet-duurzame systemen identificeren en vervolgens oplossingen ontwikkelen die gezond zijn en alleen voor mens, dier en milieu. Zich bewust van hun persoonlijke impact, proberen oplossingsrichtingen ook het beste te doen en de minste schade te berokkenen door de keuzes die ze maken.

Institute for Humane Education leidt mensen op om een wereld te creëren waarin alle mensen, dieren en natuur kunnen gedijen.

Om onze missie te bereiken, bieden we: online master- en doctoraatsprogramma's in humane educatie, geleverd in samenwerking met Antioch University en ontworpen om leraren en changemakers voor te bereiden op voorlichting over de onderling verbonden kwesties van mensenrechten, milieu-ethiek en dierenbescherming; Oplossingscentrum dat mogelijkheden biedt voor leren, professionele ontwikkeling, educatieve middelen en methodologieën om de groeiende oplossingsbeweging te bevorderen; High Impact Outreach via keynote-adressen, boeken, workshops, TEDx-lezingen en overleg.

Locaties

Locaties
  • Surry Road,792, 04684, Surry

Vragen