Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Invoering

IMF Academic Institution is een internationale referentie in postdoctorale opleidingen met meer dan 125.000 studenten en 5.000 bedrijven opgericht in 20 jaar. De kwaliteit en het prestige van haar diensten wordt onderschreven door entiteiten zoals The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBA's (AMBA) en het EFQM +500-zegel.

IMF-studenten zullen een drievoudige graad kunnen behalen: twee universitaire en één professionele. Ecuadoraanse kwalificatie erkend door SENESCYT als een kwalificatie van het vierde niveau en allemaal met waarde in de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

IMF geeft toegang tot training door de modaliteit te kiezen die het beste bij uw behoeften past:

  • Online: met een moderne virtuele campus die overal ter wereld en op elk moment toegankelijk is.
  • Blended: de voordelen van de online modaliteit combineren met face-to-face lessen.

Bovendien biedt het flexibiliteit om betalingen te doen: als je kiest voor een eenmalige betaling, een extra korting van 5% of een gedeeltelijke betaling in maandelijkse termijnen zonder rente tijdens de studieperiode.

Om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan die ons in staat stellen de omgeving waarin we leven en ons werk uit te voeren, te transformeren, is een gedegen opleiding vereist. Een innovatieve en kwalitatieve training, waarvan de studentgerichte methodologie de persoonlijke en professionele omstandigheden aanpakt van degenen die hun beste versie willen bereiken.

together now

Locaties

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Vragen