Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Invoering

Of je nu online bent of op onze campus in Utah, we willen dat je opleiding bij Independence University een positieve ervaring is. Daarom bieden we je de juiste tools en middelen om je onderwijssucces te optimaliseren. Bij IU ontvangen campusstudenten een laptop die ze tijdens school kunnen gebruiken en die ze kunnen bewaren als ze afstuderen. Online studenten krijgen een laptop en tablet.

OM ONZE MISSIE TE VERVULLEN WIJ:

Zorg voor een solide basis van specifieke competenties die studenten in staat zullen stellen de vaardigheden te verwerven die vereist zijn in hun gekozen beroep.

Geef studenten onderwijs en kennis om bekwame leden van hun gemeenschap te worden, zodat ze de problemen met menselijke relaties die zich op de werkplek voordoen, kunnen waarderen en ermee om kunnen gaan.

Bied programma's aan die een verscheidenheid aan vaardigheden omvatten die studenten een vollediger besef zullen geven van de wereld waarin ze leven en werken, zodat ze in staat zijn een bevredigende en lonende carrière en levensstijl te bereiken.

Dien als leider van online hoger onderwijs in elk van onze gemeenschappen door suggesties en aanbevelingen van deskundige vertegenwoordigers van de aangeboden programma's op te nemen.

Locaties

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Vragen