Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Invoering

Informa is een toonaangevende internationale onderzoeksgroep voor evenementen, inlichtingen en wetenschap.

Ons doel is om de specialist te verdedigen. Via honderden krachtige merken werken we samen met bedrijven en professionals in gespecialiseerde markten en bieden we de verbindingen, intelligentie en kansen die klanten helpen groeien, zaken doen, doorbraken maken en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Informa is genoteerd aan de London Stock Exchange en lid van FTSE 100, met meer dan 11.000 collega's die in meer dan 30 landen werken.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Wat we doen

Om te groeien, zaken te doen, doorbraken te maken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen, hebben specialisten de steun van andere specialisten nodig.

Toonaangevende merken en expertteams van Informa organiseren evenementen en tentoonstellingen, leveren op intelligentie gebaseerde producten en datagestuurde services, brengen gemeenschappen persoonlijk en digitaal bijeen en bieden toegang tot baanbrekend onderzoek voor gespecialiseerde klantgemeenschappen wereldwijd.

Elk van onze vijf operationele divisies heeft een duidelijke focus. Lees hieronder meer over de merken, producten en diensten van onze divisies en bekijk onze organisatiestructuur en de leidende principes die aan onze activiteiten ten grondslag liggen.

Geschiedenis

Informa werd opgericht in 1998 en is door groei en acquisitie uitgegroeid tot een toonaangevende internationale evenementen-, inlichtingen- en wetenschappelijke onderzoeksgroep.

Sommige van onze merken hebben een geschiedenis die veel verder teruggaat, waaronder Lloyd's List, nu onderdeel van Informa Intelligence, en het Philosophical Magazine, een tijdschrift van Taylor & Francis.

Strategie

Informa is actief in een groeiende, wereldwijde markt voor professionele, commerciële en academische kennis en informatie.

Ons doel is om consistente duurzame waarde voor aandeelhouders te genereren en positieve, langdurige relaties met klanten, leveranciers en onze gemeenschappen te onderhouden.

We doen dit door gebruik te maken van de ideeën en bijdragen van onze collega's, onze cultuur, merken, klant- en partnerrelaties, financieel kapitaal en infrastructuur om producten, diensten en resultaten te leveren die klanten waarderen.

Locaties

Locaties
  • Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London, Verenigd Koninkrijk

Vragen