Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Invoering

Wie we zijn

INISEG is een International Institute of Studies dat is geboren als een behoefte om aan zijn toekomstige studenten alle training, studie-informatie, activiteiten en professionele kansen te bieden die worden ontwikkeld op het gebied van Global Security.

Het instituut werd opgericht in januari 2017, onder leiding van Manuel González Folgado, een vooraanstaande professional op het gebied van veiligheid, met zeer belangrijke specialisatiestudies in de sector, en een belangrijke innovatieve referentie in het online onderwijssysteem in Spanje, dat mogelijkheden opent voor toegang tot professionele training gedurende meer dan 18 jaar op de markt en momenteel de rol van President van Aucal Foundation en Corporate General Manager van Aucal Business School.

Om deze reden, en vanwege het belang van het bereiken van alle gebruikers die zich willen ontwikkelen in deze sector, hebben Aucal en INISEG zich verenigd om

mogelijk deze echte kans bieden om de beste kwaliteit te bieden in opleiding, toegang tot activiteiten in het gebied, toegang tot een compleet documentatiecentrum van de sector en mogelijkheid tot continuïteit van studies op het gebied van beveiliging.

Na 18 jaar onlinetraining te hebben verzorgd, wordt het Instituut gevormd om de grenzen van de regio te overschrijden en een echte referentie te worden als een toonaangevende instelling op het gebied van Global Security, evenals in de interdisciplinaire analyse van kwesties van internationale studies zoals terrorisme Internationaal, Corporate Cybersecurity, Criminology, Military History en Public and Private Security.

De Aucal Foundation

Aucal Foundation is een onderwijsinstelling met een innovatief karakter en bezorgd over de evolutie van nieuwe technologieën toegepast op de academische en opleidingswereld. Als gevolg van deze belangstelling is het Aucal-project, in Spanje bekend als de businessschool gespecialiseerd in de veiligheidssector, geboren. biedt uitsluitend alle online, gemengde en face-to-face cursussen aangeboden door INISEG binnen het brede aanbod van cursussen, en van waaruit studenten toegang hebben tot beurzen, betalingsvoordelen, bonussen en speciale promoties via deze prestigieuze business school , meer dan 18 jaar geleden aanwezig op de online onderwijsmarkt in Spanje en met meer dan 45000 studenten die al zijn opgeleid en gekwalificeerd.

Evenzo neemt Aucal Foundation deel aan externe projecten, waar het als een medewerker optreedt.

missie

Onze missie is om professionals van de toekomst te trainen en te reageren op de training- of specialisatiebehoeften die de markt te allen tijde vereist om het technische profiel van professionals en hun arbeidscompetitiviteit uit te breiden.

waarden

We baseren onze activiteiten op innovatie en bevorderen de ondernemersgeest. We verzenden niet alleen kennis, maar we willen ook de professionele vaardigheden van onze studenten inbrengen, zodat ze het beste uit hen als experts kunnen halen.

kwaliteit

Bij INISEG geloven we dat het belangrijk is om concepten te onderwijzen, maar zelfs meer als ze worden geleerd. Daarom bieden we kwaliteitsinformatie op basis van de praktische toepassing en zo dynamisch mogelijk, zodat het een effectief en vermakelijk leerproces is. .

Een stap verder

INISEG heeft nog andere belangrijke medewerkers die de educatieve missie als organisatie mogelijk maken door een van de modernste digitale historische documentatiecentra op het gebied van beveiliging te maken die studenten en gebruikers in het algemeen in staat zullen stellen om belangrijke en relevante gegevens op dit gebied te hebben.

Onder de secties die gebruikers op deze complete website zullen vinden, kunnen we enkele zeer belangrijke noemen, zoals webinars, educatieve workshops, klaslokalen en vrijwilligersactiviteiten die in sommige trainingsprogramma's zijn opgenomen, algemene evenementen, seminars, digitale beurzen, de belangrijkste trainingsbeurzen in de sector, onder anderen. veel publicaties die altijd worden bijgewerkt ten behoeve van alle geïnteresseerden.

Dankzij het traject en de permanente uitwisseling met studenten van over de hele wereld, begint INISEG met een netwerk van contacten, allianties en belangrijke overeenkomsten met toonaangevende entiteiten uit de sector en

waarvan het doel is om de grootst mogelijke toegang tot het onderzoek te bieden dat alle geïnteresseerde gebruikers willen bereiken.

INISEG definieert drie hoofdlijnen van actie:

 • Genereren van relevante kennis in International Security Studies
 • Communicatie van relevante kennis in International Security Studies
 • Training en oprichting van specialisten

Locaties

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Vragen