Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Invoering

De Institute of Visual Arts Het is een privé-instelling die sinds 1994 is gewijd aan de gespecialiseerde gebieden van de grafische vormgeving, multimedia creatie, de ontwikkeling van communicatie voor web en motion graphics training.

missie

Bij de vorming van de student heeft tot doel de technische en conceptuele kennis van verschillende gebieden te combineren. De theoretische en praktische methodologie geeft studenten de mogelijkheid om door te gaan met het ontwikkelen van oefeningen die het mogelijk maken te assimileren de theorie onderwezen eerder en gaan ervan uit professionele werkprocessen.

DOELSTELLINGEN

De primaire doelstellingen van dit centrum zijn:

  1. Train studenten correct bijgewerkt in de disciplines die verband houden met grafisch ontwerp, motion graphics en web ontwikkeling van de inhoud van de communicatie.

Om studenten op te leiden in de ontwikkeling wijze van professioneel werk. Onze training is gebaseerd op de vooruitgang in de kennis van de verschillende gebieden door middel van uitvoering via briefing. Verbeteren van creativiteit en de ontwikkeling van artistieke vaardigheden van de student. Moedigen persoonlijk initiatief en innovatieve professionele houding.

Deze doelstellingen zijn opgenomen in de verschillende opleidingen worden aangeboden door het centrum uitgevoerd: Carrière in Visual Arts, Master of Arts en communicatie, Master in Graphic Design of Master in Multimedia en Internet evenals verschillende professionele cursussen in Graphic Design, web Grafische vormgeving, fotografie en digitale video, typografisch ontwerp, grafisch ontwerp, redactioneel ontwerp, verpakking ontwerp ...

Locaties

  • Spain Online

    Spain Online, Spanje

Vragen