Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Invoering

We zijn een beweging om toegankelijke en betaalbare Ivy League-niveau ontwerponderwijs te creëren

OVER DE Interaction Design Foundation

We zijn een onafhankelijk initiatief zonder winstoogmerk met een doelstelling die klinkt als een paradox - om het niveau van wereldwijde ontwerpeducatie op te voeren tot een Ivy League-standaard, terwijl we tegelijkertijd de kosten verlagen tot we ze maar kunnen nemen. We democratiseren dus het leren door schoolmateriaal van het allerhoogste niveau te bieden, en we streven ernaar de perfecte balans te vinden tussen academische nauwkeurigheid en praktische relevantie.

Opgericht in 2002 in Denemarken, werden we geïnspireerd door het Scandinavische onderwijssysteem om goedkoop onderwijs van hoge kwaliteit te creëren om de manier te veranderen waarop mensen de wetenschap, de kunst en de fijne kneepjes van het ontwerp leren. Sinds 2002 hebben we een duurzaam platform voor samenwerking en educatie opgezet en onze wereldwijde gemeenschap uitgebreid tot 454 lokale groepen in 90 landen.

We blijven samenwerken met topuniversiteiten en bedrijven, zoals Stanford, Cambridge en SAP Labs, evenals bekende auteurs als Clayton Christensen en Don Norman, om onze kennis elke maand te delen met meer dan een miljoen ontwerpers.

HOE WIJ ONTWERPONDERWIJS VERANDEREN

Onderwijs en professionele ontwikkeling

We bieden een unieke en uitgebreide bibliotheek met ontwerpgerelateerde studieboeken en uitgebreide online cursussen met instructeurs. Leden verwerven ook hands-on ervaring door deelname aan real-life projecten en ontwerpactiviteiten. Desalniettemin vindt het onderwijsproces ook buiten de cursussen plaats: leden leren van elkaar via professionele discussieforums, via lokale bijeenkomsten en door deel te nemen aan internationale IDF-ontwerpevenementen.

Ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden

IDF-leden krijgen de gelegenheid om te trainen in verschillende leiderschapsrollen. Afhankelijk van hun voorkeur en vaardigheden, kunnen ze juniorontwerpers begeleiden, projecten beheren, vrijwilligerswerk doen om leiding te geven aan een lokale gemeenschap, of een wereldwijde rol spelen bij het IDF. Voor degenen die uitgebreide coachvaardigheden in hun werk nodig hebben, bieden we een uitgebreide training over coaching in het ontwerpvak, samen met de mogelijkheid om te oefenen door leden van de IDF Design League te coachen.

Het proces van de IDF omvat een zorgvuldig afgewogen mix van subjectieve en objectieve beoordelingsfactoren. De definitieve erkenning van het vaardigheidsniveau van een cursusleider in UX wordt toegekend na een grondige beoordeling van de competenties van die persoon door zijn / haar cursusdocenten, persoonlijke coach en de IDF-raad.

Bijdrage aan het beroep

Bewezen experts op het gebied van UX kunnen bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en professionele diensten door trainingsmateriaal en schoolboeken te ontwikkelen of door te dienen in het IDF-bestuur. We bieden ook uitstekende publicatiemogelijkheden met een onmiddellijk bereik voor onze miljoen-sterke doelgroep.

Personeel inhuren en ontwikkelen

Wij helpen bedrijven, van de kleinste tot de grootste, zoals SAP en Accenture, om op de meest zekere manier geweldige klantervaringen op te bouwen. Het IDF-bedrijfslidmaatschap stelt bedrijfsmanagers in staat om:

  • Toegang tot 's werelds grootste gemeenschap van UX-ontwerpers
  • Bouw UX-ontwerp en onderzoeksexpertise in hun bedrijven door cursussen te volgen onder leiding van een docent thuis of op het werk - deze zijn volledig op zichzelf afgestemd om drukke schema's te verwerken
  • Los zakelijke problemen op door hulp te krijgen van het wereldwijde netwerk van ontwerpprofessionals en coaches van het IDF
  • Beheer individuele lidmaatschappen en zakelijke accounts zonder gedoe of onvoorziene uitgaven

Locaties

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Vragen