Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Invoering

Over IBA

IBA International Business Academy ontwikkelt en levert programma's voor hoger onderwijs die in de echte wereld werken. Wij zijn een van de meest internationaal georiënteerde bedrijfsacademies van het land, met meer dan 85 buitenlandse partnerinstellingen over de hele wereld.

feiten

IBA heeft:

  • 1.430 voltijdstudenten
  • 3.200 deeltijdstudenten

Wij bieden

IBA biedt programma's voor hoger onderwijs op AP-, Professional Bachelor- en Masterniveau, onder andere op het gebied van financiën, verkoop en marketing, communicatie, technologie en web, productie en management.

Daarnaast bieden we verschillende vervolgopleidingen en korte cursussen aan zakenmensen die behoefte hebben aan een upgrade van hun vaardigheden, samen met cursussen van 6 weken voor werkzoekenden in een breed scala van vakgebieden.

Onderwijs dat werkt

Bij IBA zijn we gepassioneerd door het ontwikkelen en leveren van educatieve programma's die in de echte wereld werken en waarde creëren voor zowel bedrijven als mensen.

Binnen de programma's combineren we theorie met praktische vaardigheden, gebaseerd op cases en projecten, in samenwerking met het bedrijfsleven - met standaard stages, of gebaseerd op de reguliere werkdagen van volwassen studenten binnen een bedrijf.

IBA legt ook de nadruk op onderzoek, innovatie en ontwikkeling, in samenwerking met een breed scala aan bedrijven en partnerinstellingen, zowel in Denemarken als in het buitenland.

122329_fac.jpg

Het nieuwe, moderne gebouw ligt direct aan de rivier en biedt studenten een geweldige studieomgeving.

partners

IBA werkt met meer dan 85 universiteiten en instellingen over de hele wereld, van overzeese of verre landen zoals China, Zuid-Korea, Brazilië en Amerika tot Europese landen zoals Engeland, Frankrijk, Spanje en Roemenië.

Wij zijn actieve leden van het Network of International Business Schools (NIBS). Studiereizen, studenten- en werknemersuitwisselingen, evenals conferenties en ontwikkelingsprojecten, worden allemaal georganiseerd via dit netwerk van internationale partners. IBA-studenten nemen ook deel aan internationale case-competities.

De masterprogramma's van IBA zijn geaccrediteerd door Leeds Beckett University en Coventry University. Veel van onze internationale partneruniversiteiten bieden IBA-studenten ook directe toegang tot hun programma's voor hoger onderwijs.

IBA heeft Erasmus Charter. Individuele studenten van onze partnerinstellingen zijn daarom hier welkom als uitwisselingsstudenten, net zoals onze Deense studenten veel mogelijkheden hebben om een buitenlandse reis op te nemen als onderdeel van hun studie.

122330_fac2.jpg

IBA in cijfers

In totaal heeft IBA jaarlijks ongeveer 4.700 studenten - vertegenwoordigd door 1.500 voltijdstudenten en 3.200 studenten op de cursussen voor professionele ontwikkeling.

Studenten komen uit zowel Denemarken als het buitenland en vormen de basis van een opwindende, aantrekkelijke en internationale studentenomgeving.

werknemers

IBA heeft ongeveer 120 vaste medewerkers en 80 freelance docenten en docenten.

Locaties

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Vragen