Gevestigd in Christchurch, Nieuw-Zeeland, zetten we ons in om professioneel, uitstekend, technologiegedreven onderwijs te bieden in een blended learning-formaat. We bieden geaccrediteerde cursussen aan, evenals een reeks branchespecifieke, hobby- en Junior Chef online culinaire cursussen internationaal.
Blended learning wordt gegeven door toonaangevende chef-docenten en combineert persoonlijk onderwijs en online onderwijs. De blended learning-aanpak is extreem flexibel, wat betekent dat horecastudenten tegelijkertijd kunnen studeren en werken.
We werken nauw samen met onze studenten om ons unieke carrièregerelateerde programma aan te bieden, dat voor sommige cursusopties een externe stage in de sector omvat, zodat studenten de nodige vaardigheden verwerven om zelfverzekerd te zijn in een commerciële culinaire omgeving.
- Onze waarden
Excellentie, Integriteit, Innovatie, Empathie, Passie & Creativiteit
- Ons doel
Uitstekend technologisch gedreven culinair onderwijs bieden.
- onze filosofie
International Culinary Studio zich in om uitstekend online culinair onderwijs te bieden, waardoor studenten kunnen studeren en werken, terwijl ze een internationaal geaccrediteerde kwalificatie behalen, waardoor ze kwaliteitsposities in keukens over de hele wereld krijgen.
We zijn
De toonaangevende particuliere onderwijsaanbieder van geaccrediteerde internationale online culinaire kwalificaties, zowel voor lokale als internationale studenten.
Onze unieke onderwijsfilosofie, die een 360 graden-hi-touch studentenmodel omvat, maakt gebruik van een moderne benadering om ervoor te zorgen dat studenten een actieve rol spelen in hun eigen leerervaring. Onze studenten worden gegeven door toonaangevende chef-docenten in de sector en krijgen een training van wereldklasse met behulp van technologie die gecombineerd met ervaring in de sector en toegang tot ons internationale alumninetwerk van chef-koks ervoor zorgt dat ze overal goed zijn voorbereid op een carrière in de culinaire sector.
We bieden een unieke en creatieve bedrijfsomgeving, waarin onze medewerkers en studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien. We zijn toegewijd aan het opbouwen van solide en duurzame relaties binnen de horeca en streven ernaar om elke student te helpen bij het vinden van een passende baan of het bereiken van hun persoonlijke culinaire dromen en doelen.
Waarom zou je studeren bij International Culinary Studio ?
- Flexibiliteit
Studeer volgens een flexibel schema dat past bij uw levensstijl, werk en gezinsverplichtingen
- betaalbaarheid
Geen reiskosten voor woon-werkverkeer en online studeren is aanzienlijk voordeliger
- Aanpasbaar leren
Ontwikkelt zelfdiscipline, zelfmotivatie en betere communicatieve vaardigheden
- Eén op één collegegeld
Gepersonaliseerde één-op-één lessen met een volledig geaccrediteerde chef-kok instructeur
- Erkende kwalificatie
Uitgebreid aanbod van wereldwijd erkende geaccrediteerde cursussen
- Uitgebreide bibliotheek
Toegang tot uitstekend ondersteunend materiaal, waaronder een woordenlijst en een reeks afdrukbare recepten
- Live videolessen
Opgenomen live videolessen om zo vaak als nodig te bekijken
- Verdien terwijl je leert
Al aan het werken? Carrière verandering? Word gekwalificeerd terwijl u nog in dienst bent
- Toegankelijkheid
Veel van de cursusinhoud kan altijd, overal en op elk apparaat via een app worden bekeken
- Digitale badges
Breng uw prestaties wereldwijd met uw online e-portfolio en digitale badge
- Barrières leren?
Gepersonaliseerde leerlingbegeleiding en leermodel overwint veel leerproblemen
- Vaardigheden uit de echte wereld
Studeer af met echte vaardigheden die je zullen helpen slagen in de competitieve werkomgeving van vandaag
Reis de wereld rond met uw wereldwijd erkende digitale badge-certificering voor gastvrijheid en onderscheid u van de rest
Culinaire Career Pathway
Er zijn vier soorten chef-koks in de meeste professionele keukens, die opereren binnen een gerangschikte of hiërarchische structuur. Zij zijn:
- leerling- of stagiair-koks, bekend als Commis Chefs
- sectiechefs, bekend als Chefs de Partie of Line Cooks
- Souschefs, die optreden als de tweede bevelhebber van de keuken
- Head/Executive Chefs, die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de gehele keuken en ook wel bekend staan als Chefs de Cuisine.
