
Wereldwijd diploma in professionele kookkunst
Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland
DUUR
36 Weeks
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Jun 2024
STUDIE FORMAAT
Blended
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Na voltooiing van het Global Diploma in Professional Cookery en de bijbehorende branche-uren, kan de houder de Worldchef Certified Commis Chef-badge worden toegekend. Dit betekent dat ze een professionele kok zijn die ervaring heeft met het werken in een horecabedrijf. Ze zijn onderdeel van een keukenbrigade en verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse kook- en baktaken, onder toezicht van een professionele kok.
Flexibiliteit:
Heb je een fulltime baan, familieverplichtingen of gewoon beter studeren met een flexibel rooster?
Betaalbaar:
Geen reiskosten voor woon-werkverkeer en online studeren is aanzienlijk voordeliger
Aanpasbaar leren:
- Online studeren ontwikkelt zelfdiscipline, zelfmotivatie en betere communicatieve vaardigheden
- Gepersonaliseerde één op één lessen
- Bekijk leermateriaal of oefen zo vaak als je nodig hebt
Als je bij ons studeert:
- Word lid van een wereldwijde gemeenschap van studentchefs die ook online studeren
- Kleine groepen studenten worden toegewezen en begeleid door een ervaren chef-kokinstructeur die persoonlijke zorg en ondersteuning biedt
- U hoeft geen vrije tijd te nemen om lessen bij te wonen
- Kan je materiaal doornemen om in je schema te passen en flexibel te zijn met je studietijden
- Heeft onbeperkte toegang tot een exclusieve culinaire bibliotheek en honderden recepten en video's
- Zal afstuderen met echte vaardigheden die je zullen helpen slagen in de competitieve werkplek van vandaag
- Toegang hebben tot ons alumninetwerk van chef-koks die over de hele wereld werken
- Zorg voor een ingevuld e-portfolio (online cv) en digitale badges - wees klaar om te solliciteren voor de baan die je verdient!
Ons online platform is spannend, interactief en gebruiksvriendelijk - Kwaliteitsonderwijs online vanuit elke keuken. Ons team staat voor u klaar om u op weg te helpen bij het verwezenlijken van uw culinaire dromen!
toelatingen
leerplan
Cursusinhoud:
- Voedselveiligheid in de horeca
- Veiligheid op het werk
- Inleiding tot de basiskeukenprocedures
- Voedsel bereiden voor koude presentatie
- Duurzaamheid voor foodserviceprofessionals
- Inleiding tot voeding
- Voorbereiden, koken en afmaken van bouillons, soepen en sauzen
- Introductie in de Horeca & Horeca
- Bereiden, koken en afmaken van groenten, fruit en peulvruchten
- Gezonde voeding en speciale diëten
- Bereiden, koken en afmaken van rijst, granen, meelproducten en eiergerechten
- Bereiden, koken en afmaken van warme en koude desserts en pudding
- Bereiden, koken en afmaken van vis en schaaldieren
- Cateringactiviteiten, kosten en menuplanning
- Bereiden, koken en afmaken van bakkerijproducten
- Bereiden, koken en afmaken van vlees, gevogelte en slachtafval
Getuigenissen van studenten
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Certificaat in culinaire vaardigheden (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada