Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Invoering

Over Tufts

Tufts is een leider in het Amerikaanse hoger onderwijs en onderscheidt zich door zijn succes als middelgrote universiteit die uitblinkt in onderzoek en studenten een persoonlijke ervaring biedt. Onze unieke combinatie van onderzoek en vrije kunsten trekt studenten, docenten en medewerkers aan die gedijen in onze omgeving van nieuwsgierigheid, creativiteit en betrokkenheid.

Missie

Tufts is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit die zich toelegt op het creëren en toepassen van kennis. We zijn toegewijd aan het bieden van transformatieve ervaringen voor studenten en docenten in een inclusieve en collaboratieve omgeving waar creatieve wetenschappers gedurfde ideeën genereren, innoveren in het licht van complexe uitdagingen en zich onderscheiden als actieve wereldburgers.

Visie

Een innovatieve universiteit zijn van creatieve wetenschappers in een breed scala van scholen die een diepgaande impact hebben op elkaar en de wereld.

Over internationale programma's en partnerschappen

We bieden de meest innovatieve, dynamische programma's die vandaag beschikbaar zijn. Wij geloven dat de beste manier om een taal of cultuur te leren, is om het te beleven. Naast het rijke schema van excursies die studenten kennis laten maken met Boston, een sterk woonprogramma en ruime mogelijkheden voor culturele uitwisseling, biedt Tufts een onverslaanbare faculteit.

Faculteit

Alle leden van onze faculteit zijn professionele Engelse instructeurs met uitgebreide ervaring in het lesgeven van Engels als tweede taal. Onze Engelse lessen worden gegeven door toegewijde instructeurs die hun verbeeldingskracht en ervaring gebruiken om het leerpotentieel van elke student te maximaliseren. De Engelse taalprogramma's van Tufts zijn innovatief in de manier waarop ze lesmateriaal combineren met praktijkervaring.

Buitenschoolse

De lestijd wordt aangevuld met een groot aantal real-world activiteiten die u helpen de taal te leven terwijl u deze leert. U spreekt en gebruikt de taal elke dag, wat de natuurlijke manier is om uw vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten. Van boeiende lessen tot spannende excursies en avonddiscussies over het Amerikaanse leven en gebruiken, wij helpen je de taal en cultuur van Amerika te leren.

Locaties

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Opleidingen

    Vragen