Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Invoering

OVER ONS

Oprichter en kanselier: Dr Bilal Philips

Studenten: 284877 De Islamitische Online University (IOU) is het geesteskind van Dr. Bilal Philips, die een instelling die online, intensieve, undergraduate en graduate programma's volledig zou bieden collegegeld-vrij voor ogen had.

Missie

"Het maken van authentieke islamitische kennis beschikbaar aan de wereld via het internet uitsluitend voor Gods welbehagen is een nobel leven-doel en een missie de moeite waard om te offeren alle van zijn energie en middelen voor" (Dr. Bilal Philips, oprichter en kanselier, islamitische Online University).

De Islamitische Online University (IOU) heeft als doel om de wereldwijde toegang tot hoogwaardige undergraduate, graduate en postdoctoraal niveau opleidingen voor studenten toe te kennen vrijwel geen kosten. Haar missie is om ". Verander de islamitische natie en de situatie in de wereld door middel van passend onderwijs" De beginselen waarop de schuldbekentenis is gebaseerd zijn:

Kennis: Koran en de Soennah

God zei: "Het is inderdaad alleen de kennis onder Zijn dienaren die echt vreest Allah." (35:28) Het Laatste Profeet vrede en zegeningen van Allah zij met hem zei: "Het zoeken naar kennis is verplicht voor elke moslim."

Toegankelijkheid

De Islamitische Universiteit Online biedt een gouden kans om toegang te krijgen tot de kwaliteit undergraduate, graduate en postdoctoraal niveau opleidingen, overal waar mensen kunnen zijn en wanneer ze willen, zonder dat naar het buitenland te reizen of zelfs te verlaten de grenzen van hun huizen. Het doel is om het onderwijs mogelijk te maken voor iedereen, vanaf elke plek, op elk moment.

De laatste profeet zei: "Als iemand rijdt op een weg, op zoek naar kennis, Allah zal leiden tot hem om te rijden op een van de wegen naar het Paradijs."

Betaalbaarheid

De IOU toont zijn voortdurende inzet voor de verspreiding van de heilzame kennis door het vorderen van een absoluut gratis diploma's en certificaten level cursussen op graden een collegegeld gratis geaccrediteerde bachelor's in verschillende vakgebieden en master's degree. Daarbij, waardoor het hoger onderwijs gemakkelijk betaalbaar wereldwijd ten behoeve van de individuen, hun gemeenschappen en de mensheid in het algemeen. De gratis onderwijs voor alle studenten biedt gelijke toegang tot een opleiding die weinigen konden veroorloven als ze de traditionele instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld bij te wonen.

God zei: "Zeg: Zijn diegenen die gelijk is aan degenen die niet weten weten?" (39: 9)

GEMEENSCHAP

Geen student wordt verhinderd studeren aan de Islamitische Universiteit Online, ongeacht zijn of haar religieuze, etnische of sociale achtergrond. De IOU bevestigt dat zijn deuren open voor iedereen blijft, ongeacht de bestaande in de echte wereld grenzen. Zij heeft reeds geleid tot een wereldwijde gemeenschap van meer dan 180.000 studenten die de islamitische kennis uit meer dan 224 landen te zoeken.

God zei: "Samenwerken met elkaar in rechtvaardigheid en vroomheid ... "(5: 2)

Islamic Ethics

Het is de fundamentele overtuiging van de Islamitische Universiteit Online dat de islamitische leraar is wezenlijk anders dan een leraar die alleen maar toevallig een moslim te zijn. Ook moet de moslim student duidelijk verschillend van een student die zo toevallig een moslim te zijn. De IOU verwacht van al haar studenten, docenten, medewerkers, bestuurders en vrijwilligers om te functioneren in hun respectieve standpunten en velden in de eerste plaats als moslim. Daarbij zal uiteraard leiden tot het handhaven van de hoogste normen van de persoonlijke integriteit, eerlijkheid en verantwoordelijkheid.

De laatste profeet zei: "Voorwaar, Allah houdt van ieder van jullie dat wanneer hij of zij doet werk dat wordt gedaan op basis van de beste van zijn of haar vermogen."

Kwaliteit en Application

De Islamitische Online universiteit streeft naar een top kwaliteit online academische ervaring, geschikt in zijn omvang en diepte, de authentieke en praktische islamitische kennis over te brengen bieden, terwijl op hetzelfde moment waardoor de studenten om de hedendaagse uitdagingen van de 21e eeuw geconfronteerd door het aanbieden andere vakgebieden, zoals psychologie, onderwijs of finance. IOU zullen beoordelen en opnieuw te evalueren elk aspect van zijn academische model op een permanente basis en zal niet alleen de leerlingen aanmoedigen om hard te studeren, maar ook benadrukken dat zij hun uiterste best moeten streven de opgedane kennis in praktijk te brengen.

The Last Prophet zei: "De beste van jullie is degene die de Koran leert en leert aan anderen." Hij zei ook: "De beste van jullie is het meest gunstig voor mensen." De laatste profeet leerling, Ibn Mas 'ood, zei: "We gebruikten om samen te leren kennis en de toepassing ervan." Imam Sufyaan ATH-Thawrie vertelde dat als jeugd, toen hij voor het eerst begon te lessen bij te wonen, zijn moeder hem adviseerde: "als je opschrijven 10 woorden en uw geloof is niet verbeterd, controleer jezelf. "

geschiedenis

De Islamitische Online University (IOU) is het geesteskind van Dr. Bilal Philips, die een hoger-learning instelling die intensieve online undergraduate en graduate programma's die volledig collegegeld-vrij biedt voor ogen had.

IOU's reis begon in 2007 met de lancering van het collegegeld-free online opleidingen voor een diploma in de open campus. In 2010, na slechts 3 jaar, de eerste collegegeld-vrij Bachelor of Arts (BA) programma werd ook gelanceerd. De universiteit heeft nu zeven hogescholen het aanbieden van geaccrediteerde online opleidingen: College van Onderwijs, College van de islamitische Economie, Universiteit van Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies, College of Business Administration, College of Information Technology, en het college van Arabische taal en taalkunde. Waarvan de laatste biedt offline cursussen in de Gambia, Somaliland en Guinee Bissau.In Daarnaast IOU's de Global Koran Geheugenopslag Center biedt een unieke kans voor studenten over de hele wereld om de Koran online te bestuderen.

Locaties

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Vragen