Keystone logo
ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

Invoering

Sinds 1988 de eerste Business School zijn die leidinggevenden opleidt, verbonden aan een universiteit, is een feit sinds 1988. Feit, onder andere gebouwd door de onvermijdelijke figuur van Eduardo Gomes Cardoso.

Als eerste worden gecreëerd, neemt de verantwoordelijkheid toe. Maar ook de ervaring.

De eerste zijn die wordt gemaakt, draagt bij aan onze geschiedenis. En daarmee, en met ervaring, proberen we een toekomst te creëren. Wij zijn helemaal niet de eerste. Geen school is. Maar we geloven dat we de eerste zijn in het maken van enkelvoud en op verschillende kennisgebieden. Wij zijn de eerste in de manier waarop we programma's samen ontwerpen en hoe we ons verhouden tot bedrijven en onze deelnemers en dus leveren. Wij zijn de eersten die in contact komen met de enorme zakelijke basis. We zijn zeker de eerste aan de applicatiezijde die ons kenmerkt. En het is deze applicatiezijde die ons doet inschrijven voor Real-Life Learning.

Big Hairy Audacious Goal (BHAG)

Wees toonaangevend in executive onderwijs als het gaat om real-life oplossingen.

Wat hier wordt geïmpliceerd, is een duidelijke focus op het bieden van praktische en toegepaste oplossingen voor echte bedrijfsproblemen. Dit moet het primaire doel van onze organisatie zijn, een collectieve imperatief die ons allemaal verenigt in een gemeenschappelijk doel. We zijn verplicht meer dan één service te bieden voor "het bieden van echte zakelijke oplossingen". Het is ons motto. We leven en sterven ervoor.

Brooke Cagle / Unsplash

129352_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Doel

Talent en persoonlijke ontwikkeling voeden

We accepteren nieuwkomers en helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling om het beste uit zichzelf te halen. We doen dit volledig in lijn met zakelijke en sociale doelstellingen.

Bevordering van organisatorische groei

We rusten mensen uit met geavanceerde, gepersonaliseerde en toegepaste kennis, wat leidt tot de systematische verbetering van verschillende bedrijfsindicatoren.

Verbeter geluk en gevoel van voldoening

Wij geloven dat "de persoon" centraal staat in de organisatie en daarom de kern van de zaak is en het doel van de oefening is om hen gelukkig en voldaan te maken.

WIJ

 • We zijn trouw aan ons erfgoed.
 • We gedragen ons integer.
 • We streven naar uitmuntendheid.
 • We willen voortdurend verbeteren.
 • We zijn gepassioneerd over de onze.
 • We verdedigen respect voor individuen.
 • Wij bevorderen relaties die een leven lang meegaan.
 • Wij moedigen innovatie aan.
 • We verspreiden toegepaste kennis met belanghebbenden.
 • We vieren samen.

Locaties

 • Lisbon

  INDEG ISCTE Executive Education, Avenida Professor Aníbal Bettencourt, , Lisbon

Vragen