Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Invoering

Waarom kiezen voor IU Online?

Bij IU International University of Applied Sciences, de grootste universiteit van Duitsland, vind je een breed scala aan online opleidingen, voor bachelor-, master- of MBA-studenten. Met meer dan tien jaar ervaring in online studies biedt IU een unieke online campus en ondersteuningssystemen, samen met uitstekend onderwijzend personeel, die allemaal samenwerken om u een hoogwaardige leerervaring te bieden - met maximale flexibiliteit, volledig online.

De missieverklaring van IU Online

Onze missie? Jouw succes. Onze studieprogramma's zijn samengesteld om te passen bij uw schema en interesses, met een breed scala aan specialisaties waarmee u vaardigheden kunt ontwikkelen die passen bij uw doelen. Ons onderwijzend personeel en leermateriaal zijn van de hoogste kwaliteit, met een focus op het uitrusten van u met alle tools die u nodig heeft voor een succesvolle carrière in de internationale zakenwereld. We bieden een ondersteunend netwerk dat alle hulp biedt die je nodig hebt, bij elke stap. En we doen dit allemaal zodat jij de carrière kunt opbouwen die het beste bij je past.

Bouw aan je internationale carrière met een IU-diploma

Sluit je aan bij meer dan 60.000 studenten uit meer dan 110 landen en studeer in een werkelijk mondiale en internationaal gerichte omgeving. Met een internationaal erkend diploma van IU zet u de eerste stap naar het ontwikkelen van een succesvolle internationale carrière en krijgt u alle tools en kennis om u te helpen een toonaangevende wereldwijde professional te worden in het vakgebied van uw keuze.

94% van onze afgestudeerden vindt binnen drie maanden na afstuderen aan de IU een baan; in twee jaar wordt 80% van onze afgestudeerden gepromoveerd tot leidinggevende functies. Deze cijfers vertellen je dat we je bij IU niet alleen de theoretische kennis geven die je nodig hebt, maar ook de interpersoonlijke vaardigheden die je zullen helpen uitblinken. Het succes van onze alumni is het succes van IU.

Belangrijkste feiten

 • Begin met studeren wanneer je maar wilt: je hoeft niet te wachten tot een semester begint.
 • Studeer 100% online, waar je ook bent.
 • Doe je examens wanneer je er klaar voor bent. 24/7, 365 dagen per jaar, overal ter wereld.
 • Online studeren betekent niet alleen studeren: je medestudenten, docenten, professoren en studieadviseurs zijn altijd bereikbaar voor al je vragen of advies.
 • Met meer dan 10 jaar ervaring in online studies, zijn de programma's bij IU ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en u te helpen slagen.
 • Sluit je aan bij meer dan 100.000 studenten in meer dan 153 landen en studeer in een echt internationale omgeving.
 • Bouw uw internationale netwerk op vanaf de allereerste stap en positioneer uzelf voor succes op wereldschaal.
 • Bij IU is het ons doel om je de tools te geven die je nodig hebt om een succesvolle carrière op te bouwen. Daarom vindt 94% van onze afgestudeerden binnen 3 maanden na afstuderen een baan.
 • Onze diploma's worden wereldwijd erkend en geaccrediteerd, waardoor u betere kansen krijgt om te slagen op de internationale arbeidsmarkt.
 • We bieden flexibele betalingsmogelijkheden, passend bij elke student. U kunt uw studie maandelijks of jaarlijks betalen.
 • Behaal een diploma in een veelgevraagd beroep en ontwikkel alle vaardigheden die je nodig hebt om je professionele toekomst veilig te stellen.

Geef je carrière een boost, verdien een dubbel diploma

Met de IU en LSBU (London South Bank University) dual degree track krijg je een unieke kans om af te studeren met zowel een Duits als een Brits afstudeercertificaat, zonder extra academische vereisten. De opleidingen bij IU en bij LSBU zijn op elkaar afgestemd en daarmee gelijkwaardig aan elkaar.

158151_lsbu-klein.jpg

Begin je studie aan IU, vraag je Britse certificaat* aan en je krijgt na je afstuderen automatisch een diploma van LSBU als aan al je studievereisten is voldaan.

Stuur je aanvraagformulier in, neem contact op met ons Studentenadviesteam en ontvang je Britse afstudeercertificaat nadat je succesvol bent afgestudeerd aan de IU.

Accreditaties & Ranking

IU International University of Applied Sciences wordt door de Council of Sciences erkend als een particuliere universiteit en alle opleidingen en graden die we momenteel aanbieden zijn geaccrediteerd door FIBBA of de Raad voor Accreditatie. Daarnaast zijn we bekroond met verschillende keurmerken en uitmuntendheid en worden we door verschillende externe beoordelingsinstanties beoordeeld als een uitstekende dienstverlener. U kunt de lijst met onze ranglijsten en onderscheidingen hier bekijken.

Gratis webinar en Q&A

Webinar: Online studeren met IU 18:00 - 19:00 uur (CEST)

Beurzen en financiering

Bespaar tot 50 % en krijg een gratis iPad – omdat jij je droomcarrière verdient!

Schrijf je in voor een geaccrediteerde online studieprogramma en bespaar tot 50% op je collegegeld. Met onze volledig online studiecampus en digitale leermiddelen bieden we onderwijs van topkwaliteit dat voor iedereen betaalbaar is.

Couponcode: MOTIVATIE

 • Je kunt elk moment starten in 2022
 • Een adres in de EU is vereist om de iPad te ontvangen
 • Deze korting is alleen beschikbaar voor het model online studeren. Voor informatie over kortingen van myStudies kun je contact opnemen met ons Studieadviesteam

Ranglijsten

Accreditaties, rankings en lidmaatschappen

Geaccrediteerd.

IU International University of Applied Sciences heeft systeemaccreditatie ontvangen van EQAR, FIBAA, de Duitse Raad voor Accreditatie, de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen en WES Canada. Dit betekent dat hun cursussen, docenten en lesmateriaal allemaal voldoen aan de strenge normen die voor hen zijn gesteld en dat ze nu hun eigen programma's kunnen accrediteren.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway .

IU is de eerste online universitaire partner van Cambridge International's middelbare schooldiploma Pathway . Door samen te werken met Cambridge biedt IU studenten een speciale kans om hun middelbare schooldiploma af te ronden terwijl ze studeren voor een bachelordiploma. Aangezien ze vereist zijn voor je bachelordiploma, zijn deze middelbare schooldiplomacursussen gratis. De Studie Pathway is een unieke cursus van 12 maanden met een werklast van 150 uur die je naast je bachelorcursussen volgt. De Pathway wordt afgesloten met een examen dat oneindig vaak herkanst kan worden.

Bekroond.

In de huidige CHE-ranking (2020-2022) staat IU bovenaan het vakgebied Bedrijfskunde in de categorieën 'Algemene Studievoorwaarden', 'Contact met docenten', 'Aangeboden studieprogramma's', 'Examens', 'Studieorganisatie' en 'Praktische Orientation", won in totaal zes van de 25 categorieën en behaalde meer ranglijsten in de topcategorieën dan welke van de meer dan 300 instellingen dan ook. IU kreeg een beoordeling van 5 sterren voor online leren en een score van 99 op 100 in de QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, waarmee het de eerste Duitse universiteit is die een dergelijke beoordeling ontvangt. Het kreeg ook het FIBAA Premium Seal for Digital Excellence en blonk uit in 15 van de 23 criteria, waaronder categorieën als Toekomstoriëntatie, Kennisbeheer, Kwaliteitsborging van lesgeven, en behoudt de beoordeling voor de komende vijf jaar. Het is de enige opleidingsaanbieder die de DtGV's Service Award 2022 van de Duitse vereniging voor consumentenstudies heeft ontvangen, aangezien het een toegewijd academisch personeel en opgeleide studiecoaches heeft die ervoor zorgen dat studenten tijdens hun studie worden ondersteund.

Verbonden.

IU is lid van de Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB en UNESCO's Global Education Coalition. Deze lidmaatschappen geven hen verbindingen met andere instellingen, bedrijven en ngo's, evenals topopleidingen en ontwikkelingscursussen voor een leven lang leren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, helpt IU studenten in nood om hun opleiding voort te zetten en een leven lang leren na te streven.

Locaties

Locaties
 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Vragen