Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Invoering

Wat we anders doen

IU International University of Applied Sciences biedt kwaliteitsprogramma's voor bachelor-, master- en MBA-opleidingen met een geheel nieuwe aanpak. We hebben campussen opgezet voor studenten die hun studie ter plaatse willen voltooien, maar bieden ook onze volledige programma's online aan voor afstandsonderwijs. De meest recente ontwikkeling in ons verhaal: in aanmerking komende studenten kunnen zowel online als on-campus studies combineren en tussen beide wisselen. Op deze manier stellen we studenten in staat zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en helpen we hun carrière vooruit door toekomstgerichte, flexibele studies.

Ervaringen met IU International van IU in Vimeo.

Onze missie

Wat ons drijft, is wat u drijft: we ontwerpen onze programma's en cursussen om zo flexibel en innovatief mogelijk te zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We leveren specialistische expertise en innovatief leermateriaal, maar richten ons ook op uitstekende studentenservice en professioneel advies. Onze opleidingen kenmerken zich door de effectieve overdracht van vakinhoudelijke kennis en soft skills om afgestudeerden voor te bereiden op het internationale bedrijfsleven.

IU: afgestemd op de eisen van de wereldmarkt

Studeren aan IU maakt een loopbaan in een mondiale omgeving mogelijk en we verwelkomen studenten van over de hele wereld. We bereiden je voor op je internationale carrière met internationaal relevante educatieve inhoud en besteden veel aandacht aan het bieden van een internationaal perspectief voor zowel algemene managementmodules als vakinhoudelijke inhoud. We brengen onze internationale mentaliteit over in alles wat we doen om de volgende generatie professionals voor te bereiden op wereldwijde zaken.

94% van onze afgestudeerden vindt binnen de eerste drie maanden na afstuderen een baan en na twee jaar heeft gemiddeld 80% leidinggevende verantwoordelijkheden. Deze uitstekende resultaten zijn gebaseerd op het feit dat we ons, naast het aanleren van professionele expertise, richten op het trainen van sociale en interculturele competentie. IU is trots op haar afgestudeerden en de indrukwekkende carrières die ze hebben opgebouwd.

  • Wereldwijd geaccrediteerd en erkend: Verhoog uw carrière met een Europees diploma
  • Betaalbare diploma's: krijg een beurs van maximaal 75%
  • Flexibele betalingsmogelijkheden: stressvrij en gemakkelijk!

Twee graden, dubbel voordeel

IU International University of Applied Sciences (IU) werkt samen met London South Bank University om je de kans te geven je diploma te laten valideren door twee instellingen. Als je voor deze optie kiest, studeer je af aan de IU met zowel een Duits als een Brits diploma, wat je carrière een enorme boost geeft! Deze kans komt zonder extra studiecursussen of reizen.

Gratis webinar en Q&A

Webinar: Online studeren met IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Ranglijsten

Accreditatie & Rankings

Geaccrediteerd.

IU International University of Applied Sciences heeft systeemaccreditatie ontvangen van EQAR, FIBAA, de Duitse Raad voor Accreditatie, de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen en WES Canada. Dit betekent dat hun cursussen, docenten en lesmateriaal allemaal voldoen aan de strenge normen die voor hen zijn gesteld en dat ze nu hun eigen programma's kunnen accrediteren.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway .

IU is de eerste online universitaire partner van Cambridge International's middelbare schooldiploma Pathway . Door samen te werken met Cambridge biedt IU studenten een speciale kans om hun middelbare schooldiploma af te ronden terwijl ze studeren voor een bachelordiploma. Aangezien ze vereist zijn voor je bachelordiploma, zijn deze middelbare schooldiplomacursussen gratis. De Studie Pathway is een unieke cursus van 12 maanden met een werklast van 150 uur die je naast je bachelorcursussen volgt. De Pathway wordt afgesloten met een examen dat oneindig vaak herkanst kan worden.

Bekroond.

In de huidige CHE-ranking (2020-2022) staat IU bovenaan het vakgebied Bedrijfskunde in de categorieën 'Algemene Studievoorwaarden', 'Contact met docenten', 'Aangeboden studieprogramma's', 'Examens', 'Studieorganisatie' en 'Praktische Orientation", won in totaal zes van de 25 categorieën en behaalde meer ranglijsten in de topcategorieën dan welke van de meer dan 300 instellingen dan ook. IU kreeg een beoordeling van 5 sterren voor online leren en een score van 99 op 100 in de QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, waarmee het de eerste Duitse universiteit is die een dergelijke beoordeling ontvangt. Het kreeg ook het FIBAA Premium Seal for Digital Excellence en blonk uit in 15 van de 23 criteria, waaronder categorieën als Toekomstoriëntatie, Kennisbeheer, Kwaliteitsborging van lesgeven, en behoudt de beoordeling voor de komende vijf jaar. Het is de enige opleidingsaanbieder die de DtGV's Service Award 2022 van de Duitse vereniging voor consumentenstudies heeft ontvangen, aangezien het een toegewijd academisch personeel en opgeleide studiecoaches heeft die ervoor zorgen dat studenten tijdens hun studie worden ondersteund.

Verbonden.

IU is lid van de Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB en UNESCO's Global Education Coalition. Deze lidmaatschappen geven hen verbindingen met andere instellingen, bedrijven en ngo's, evenals topopleidingen en ontwikkelingscursussen voor een leven lang leren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, helpt IU studenten in nood om hun opleiding voort te zetten en een leven lang leren na te streven.

Locaties

  • Bad Honnef, Duitsland

Vragen